VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dok većina očekuje pad desi se rast i obratno. Najstarije pravilo burze. Ne mora se odnositi na danas, može tjedan ili mjesec dana. Da se strašljivci otresu. A onda dođe vijest o preuzimanju. Ko na tpng.

Smiješno trgovanje na sićom, jasno je da smo danas preko 4 eura!

Tako je. Kada većina čeka pad ga nema

Reakcije na izvješća smo gledali u četvrtak i petak.

Ljudi su prespavali vikend.

Očekivanja su bila napuhana, a izvješće je ajmo reći realno, te su se ta očekivanja lagano ispuhala kao mjehurić od sapunice

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

01.01.23. cijena dionice 2.18 eura

02.05.23. cijena dionice 3.80 eura

Pa kome krivo kome pravo

“Yuma” je vec 4 a “Trenton” 2 mjeseca u Lencu. Radovi sigurno nisu sitni i jeftini. Po informacijama oba bi trebala isplovit negdje iduci tjedan tako da njihova naplata ide u 2 q.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pa prvi nije bio loš tako da ne razumijem ovo pitanje.

Lucijan, šta je Trenton još u Lencu?

Ne vidim ga već duže vrijeme na Marinetraffic pa sam mislio da je isplovio.

Inače, Branka preskočila Vukadina u TOP 10.

Branka napada 8.poziciju pomalo, 35.919 kom 👍😊

I Trenton i Yuma. Yuma bi trebala isplovit u petak a Trenton za vikend ili pocetkom iduceg tjedna

Pozdrav

svi smo mi Crobex

To s brodovima došli-otišli nalim dioničarima ne znači puno.

Ogromni pad dobiti u I kvartalu 2023 previše je razočarao  što će tek biti kada dođe usa recesija.

Eureka

Lp

Dokup dokup i samo dokup.

@eurekaeu, da u pravu ste, nije bitno jer se primarno bave uzgojom jagoda.

Pogledajte malo kvartale od preteklih godina u kojima su isplovili Amerikanci nakon remonta pa će vam biti jasnije.

New Report

Close