VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne brini, na 4 smo začas.

Nema ni prodaje prije 4,50€.

A kupnje ima.

nemoj zaboravit uzet terapiju……krivo vidiš osim ako ne smatraš da je kupnja na dodatnih -10% ta kupnja koja je tak jako dobra…..a izvješće će dat bolju sliku……bolju,  lošiju ili neutralnu u odnosu na cijenu i očekivanja……

Da ne bi bio scenarij SPAN… Imam ih obje, ali sam ih dosta pokratio prerano. U svakom slučaju bolje nego da sam kupovao u ovom konjskom zaletu, a pilećem skoku zadnjih tjedana..

1.1 mil eura za prvi kvartal.

Nekome malo..nekome taman..

https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VLEN/FI-VLEN-e6fd54ba8f07c791d42ceb16882df829.pdf

Pozdrav

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Prihodi viši nego lani, kao i rashodi. Ako sam dobro shvatio, rashodi radi kupnje materijala za dok 11. Digli i amortizaciju opet, šta je bilo i očekivano.
Prema komentaru za vezanom uz rizik za dolare, rekao bi da nisu još naplatili ova dva zadnja američka broda. Yuma je još unutra pa je to i logično.
Carson City još nije došao.  Dolazi li uopće?

Sve u svemu nije loše. Izvješće za drugi kvartal bi moglo biti dosta bolje s obzirom na Amere.

I ove vjetroelektrane me bune šta se spominju. Nešto i tu kuhaju.

uz čistu dobit od 1.1 mil eura za Q1 i još puno posla ja sam prezadovoljan 👍🚢👏  

Deset projekata u tijeku, nastavljenih u drugom tromjesečju, uz nove ugovorene projekte, pri čemu je za istaknuti

radove na aluminijskim katamaranima američke ratne mornarice, te nastavak radova na preuređenju putničke jahte,

a čije je produljenje posljedica ugovorenih dodatnih radova, osigurat će dobru zaposlenost i drugog tromjesečja 2023.

godine, u kojemu se očekuje ostvarenje sličnih rezultata kao i u prvom tromjesečju. Sukladno datim najavama, koncem

polugodišta očekuje se početak remonta na Doku 11, kao i početak projekta izgradnje nova dva zamjenska pontona.

Izvješće dobro. Blagi rast prihoda (iako je USD padao cijelo vrijeme).

Pad dobiti (ali uz smanjenje obveza za 2 MIL i nabavke dodatne sirovine materijala 2-3 MIL više nego prošli Q1). Prvenstveno zbog Yuma-e I Trentona porast tih troškova što će se vidjeti kroz dobit u Q2. Stigla saudijska jahta.

Izvješće zadovoljavajuće.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Pricate gluposti o losem izvjescu.

Da nije bilo smanjenja obveza i porast troskova sirovine 1Q bio bih u laganom plusu. Troskova sirovine su kupljeni u 1Q a naplatit ce se u 2Q vec viđena prica.

OP. dobit je odlična, idemo dalje samo jako 👍

Za očekivati je sad opet burek majstore da “pljuju” po nama da bi što jeftinije kupili 😊

Neovisno o rastu troškova i drugačijoj strukturi proizvodnih aktivnosti, ostvarena operativna dobit prije obračuna

amortizacije iznosi preko 3 milijuna eura, a po odbitku amortizacije, te financijskih rashoda i privremeno obračunatog

poreza na dobit, ostvarena je neto dobit tromjesečja u visini od 1,1 milijun eura.

Vjerojatno se radi i o materijalima koji će se ugraditi u ameičke brodove i naplatiti u drugom kvartalu. Oba američka broda izgleda da ulaze u drugi kvartal

Pristojno, idemo dalje. Komu je malo ovo neka proda.

New Report

Close