VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Još sutra počistiti 20 000 i gotovo 🙄🙃🤫

Još malo i nestalo dionica 👌😄

Jedna današnja fotografija iz Lenca , pun ko brod 🏆👍

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

sitnariba, 20.04.2023. u 17:27

Još malo i nestalo dionica 👌😄

Jedna današnja fotografija iz Lenca , pun ko brod 🏆👍

Da li je ovo slika sa stabla ili sa ograde brodogradilišta. 😁

Još će ga optužiti da je ruski špijun koji snima američke brodove 🙂

Kad dolazi USS Carson City?

Ova prva dva amera su se već dosta dugo zadržala u škveru. Neće biti jeftin servis, nije baš samo mijenjanje ulja u motoru.

Treba pogledati sa stabla je li u blizini, AIS je isključen. Čim sestrice oslobode mjesto ulazi…

Po pogledu na “California Star” , reklo bi se da je brod gotov i mogao bi uskoro isplovit ?!

To je bio posao od vise od pola godine !

Po obimu posla , ocekivanim zavrsecima ( Yuma / Trenton ) ,naplati, drugi kvartal mi djeluje “jaci” nego prvi

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ovim putem se ispricavam kolegi @sitnariba,jer sam sa podsmijehom kao i vecina nas kad su citali njegove izjave , a koji je prosle godine davao prognoze da ce Lenac doci 5€,tada je dionica bila 2€.

Sada je realnost.

@lojtra za vas je kad ste istrejdali / prodali👌🙂😉🙋‍♂️ za nas staru gardu koji smo unutra nije 😉

Vani potop nema veze sa Lencem koji se ubija od posla 👍

“Pearl River” otisao jucer ,” AF Francesca” i “Califonia Star” odlaze danas ,off shore brod “Seminole” pomaknuo dolazak za utorak !

Samo se “knjize ”

Pozdrav

svi smo mi Crobex

30% u par dana, nije poput obveznica 2% ali opet nije ni ovo loše 🙃 Trebalo je samo na vrijeme prepoznati. Dioničare lenca vesele male stvari i veliki snovi. Sa 300 000 eura prometa u par dana vjerovao sam i da ide preko 5 ali eto tvrd orah. Iduca 2 tjedna su ključna izgleda.🙄🙄

Zar i People godine nije bilo isto? Više manje uvijek oko 7 brodova na obradi.

Pretpostavljam da su ove godine išli po višoj tarifi ali opet i dolar je pao u odnosu na prošlu godinu.

Zato mi nije jasno kako može biti toliko bolje nego li prošle godine.

Osim što ove godine ne moraju skrivati dobit🤔

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Nema ni puno firmi koje su čija cijena je narasla 100% u par mjeseci.

Odlična pumpa, već dugo nismo vidjeli . Najprije je obaveza OTP digla cijenu, a onda je sindikat iskoristio mali FF, i eto cijene tu gdje je. 2 iz top 10 prodaju, jedna je vani, drugi koristi priliku ( ili je sindikalista )…

Dosta je dionica protrgovano, a nema novih u top 10, jedno pitanje za preko vikenda….

Koliko bi trebao Viktor prilazati dobit u ovom razdoblju da opravda 1€ porasta cijene .

AKO ne bude dividende, koja je svrha kupovine na vrhu ? ( nebuloze o daljem rastu poslova  su fora, ali oni su ako ništa drugo,limitirani prostorom, nakon toga i ljudima…). Možda nisam dobro postavio pitanje..koja je svrha kupiti dionicu na vrhu cijene koja ima uračunate top zarade u narednih par godina,barem do puštanja u rad renoviranog doka 11.

Kad si na vrhu, možeš samo dolje…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close