Još malo i nestalo dionica 👌😄
Jedna današnja fotografija iz Lenca , pun ko brod 🏆👍
Još malo i nestalo dionica 👌😄
Jedna današnja fotografija iz Lenca , pun ko brod 🏆👍
Da li je ovo slika sa stabla ili sa ograde brodogradilišta. 😁
Još će ga optužiti da je ruski špijun koji snima američke brodove 🙂
Kad dolazi USS Carson City?
Ova prva dva amera su se već dosta dugo zadržala u škveru. Neće biti jeftin servis, nije baš samo mijenjanje ulja u motoru.
Po pogledu na “California Star” , reklo bi se da je brod gotov i mogao bi uskoro isplovit ?!
To je bio posao od vise od pola godine !
Po obimu posla , ocekivanim zavrsecima ( Yuma / Trenton ) ,naplati, drugi kvartal mi djeluje “jaci” nego prvi
Pozdrav
Ovim putem se ispricavam kolegi @sitnariba,jer sam sa podsmijehom kao i vecina nas kad su citali njegove izjave , a koji je prosle godine davao prognoze da ce Lenac doci 5€,tada je dionica bila 2€.
Sada je realnost.
@lojtra za vas je kad ste istrejdali / prodali👌🙂😉🙋♂️ za nas staru gardu koji smo unutra nije 😉
Vani potop nema veze sa Lencem koji se ubija od posla 👍
“Pearl River” otisao jucer ,” AF Francesca” i “Califonia Star” odlaze danas ,off shore brod “Seminole” pomaknuo dolazak za utorak !
Samo se “knjize ”
Pozdrav
30% u par dana, nije poput obveznica 2% ali opet nije ni ovo loše 🙃 Trebalo je samo na vrijeme prepoznati. Dioničare lenca vesele male stvari i veliki snovi. Sa 300 000 eura prometa u par dana vjerovao sam i da ide preko 5 ali eto tvrd orah. Iduca 2 tjedna su ključna izgleda.🙄🙄
Zar i People godine nije bilo isto? Više manje uvijek oko 7 brodova na obradi.
Pretpostavljam da su ove godine išli po višoj tarifi ali opet i dolar je pao u odnosu na prošlu godinu.
Zato mi nije jasno kako može biti toliko bolje nego li prošle godine.
Osim što ove godine ne moraju skrivati dobit🤔
Nema ni puno firmi koje su čija cijena je narasla 100% u par mjeseci.
Odlična pumpa, već dugo nismo vidjeli . Najprije je obaveza OTP digla cijenu, a onda je sindikat iskoristio mali FF, i eto cijene tu gdje je. 2 iz top 10 prodaju, jedna je vani, drugi koristi priliku ( ili je sindikalista )…
Dosta je dionica protrgovano, a nema novih u top 10, jedno pitanje za preko vikenda….
Koliko bi trebao Viktor prilazati dobit u ovom razdoblju da opravda 1€ porasta cijene .
AKO ne bude dividende, koja je svrha kupovine na vrhu ? ( nebuloze o daljem rastu poslova su fora, ali oni su ako ništa drugo,limitirani prostorom, nakon toga i ljudima…). Možda nisam dobro postavio pitanje..koja je svrha kupiti dionicu na vrhu cijene koja ima uračunate top zarade u narednih par godina,barem do puštanja u rad renoviranog doka 11.
Kad si na vrhu, možeš samo dolje…