Gotov kvartal , gotova godina . Bit ce dobro ako zavrsi s dobiti .
Za vikend stize prvi amer drugi tjedan drugi ..pa bi od prvog kvartala moglo nesto i biti .
Evo..da ne kazete kako samo pisem negativu..samo cinjenice !!
Pozdrav
Ali se nakupovao?! 😁
Jači od mora ❤
Šefovi ključnih tvrtki u PGŽ-u otkrivaju planove za 2022., evo koje sve projekte pokreću
Članica Uprave “Viktora Lenca” Sandra Uzelac
U novu godinu s dobro popunjenim kapacitetima
– Sa zadovoljstvom ispraćamo ovu, još jednu čudnu i zahtjevnu, no ipak, s obzirom na okolnosti, uspješnu godinu. U novu 2022. ulazimo s dobro popunjenim kapacitetima i želimo vjerovati da će se tako i nastaviti, bez većih oscilacija u zaposlenosti kakve smo vidjeli početkom drugog polugodišta. U našoj djelatnosti je vrlo kratko razdoblje od nuđenja do ugovaranja i realizacije poslova, pa je vrlo teško planirati više mjeseci unaprijed, no imamo razloga nadati se da bi iduća godina u odnosu na ovu na izmaku mogla biti bolja i po prihodima, a onda i po dobiti. Ipak, očekujemo još jedno vrlo zahtjevno razdoblje u kojem ćemo se potruditi da povećane troškove, što zbog rasta cijena, prvenstveno energije, ali i zbog potrebe balansiranja raspoložive radne snage u odnosu na potrebe, kompenziramo još boljom učinkovitosti i fleksibilnosti, ocjenjuje šefica remontnog brodogradilišta “Viktor Lenac” Sandra Uzelac, koja je posebno apostrofirala nastavak suradnje sa Šestom flotom Američke ratne mornarice i ugovorenim poslovima s kojima startaju u siječnju.
Nista novo nam nije rekla. Sve poznato.
Brzo ce kraj mjeseca pa cemo vidjet koliko je godina bila uspjesna .
I sutrasnji dolazak kruzerica…i skori dolazak jos jednog amera..sve to mozemo “macku o rep” ako saldo bude negativan.
Pozdrav
👍🤣
Nemaju kolege sta pametnije pa zazivaju nas da im odrzavamo temu na forumu.. a I nije da se imaju cime hvalit !..ali dobro kad je “susa onda svaka kap dobro dodje” !
Pa cak I oni ne salju sve u Lenac vec Marco Polo iz Rijeke ode u remont u Mali Lošinj ?!? A mozda bolje 🙂
Zalosno je da je Lenac spao samo na ovakvu tvrtku…
https://www.poslovni.hr/domace/jadroliniji-gori-pa-joj-drzava-ulijeva-52-milijuna-kuna-431724
Pozdrav
Lucijan totalno ste više OUT !! što se tiče foruma Lenca 😉 šteta samo ako netko nasjeda na vaše pisanje bilo pozitivno, bilo negativno, nimalo niste pouzdani. Također i vaš kolega 😉👍
Cudilo bi me da se vas dva gnoma niste javili !!
Info dolasku ovog danasnjeg amera sam vam napisao prije zatvaranja burze u cetvrtak….danas ti pisem info da sutra dolazi kruzer..a drugi amer se ocejuje 10og..
Ako ne bude tako j atebi sve svoje dionice lenca..ako bude ti meni ..Može ??!?!
Info koji vi napisete prije toga objave sve novine..tako da o korisnosti tvojih informacija bolje da ne govorimo..
Nista pametno nisi napisao a da to netko drugi prije tebe nije znao.
Jos ces puno palente morat pojest ili novaca izgubit da bi nesto naucio.
U buduce..Okani se osobnih komentara i drzi se poslovanja Lenca i informacija vezanih uz tvrtku .
Pozdrav
🤣 ne se ljutiti i vrijeđati, nije to lijepo 😊 i još nas prozvat gnomima 🤣🤣 jao jao kolega dragi.
ne dam ja svoje dionice Lenca koje sam teško i davno kupio 😊 a da će dolaziti gromade ove godine i narednih godina to svi znamo 👍
a što se tiče saznanja, ja vam ne visim tu svaki dan i ne istražujem, jer za Lenac nema zime, kupljeno i čeka se 😊
Javno me optuzit da lazem , da ne govorim istinu ..da se skrivam iza drugih imena ..da nisam pouzdan…su i te kakve uvrede tako da sam pripazis sta pises o drugima i nastoj se drzat tvrtke o kojoj pisemo a ne osoba koje pisu !
Vratimo se na Lenac…Neznam sta svi znaju a sta ne , niti nemam tu intelektualnu moc da bi to saznao pa niti govorim u ime SVIH !
Dali ce “gromade “ doc ili nece..mozda hoce..mozda nece !
Ovaj kruzetic sto stize popodne nije gromada ..kao ni amer koji dolazi u ponedjeljak . To su informacije koje znam i koje znaju samo neki a ja ih tu iznosim jer se ticu poslovanja tvrtke .
Dali ce na njima za Lenac bit zarade ..neznam..dali ce netko kupit..prodat dionicu zbog tog ..njemu na volju…
Kvaliteta foruma ovisi o kvalitetnoj i argumentiranoj raspravi i cinjenicama a ne o kolicini napisanuh postova .
Potdrav
Američki vojni brod stigao u Lenac, 280 članova posade smješteno po opatijskim hotelima
Ova gromada vrijedi kao 10 Lenaca, nadam se da ce se za mjesec i pol rada dobro naplatiti, i uci ce u 1Q.