Bilo bi dobro da je moje pisanje razlog kretanja cijene ali nazalost nije. Ne tjesite se time
Pozdrav
Kolege, ako ne valja izađite ( ali već ste izašli 🙂 ) mi neki čekamo od 2019 kad je Palumbo ušao, odnosno gigant i uopće nam se nikamo ne žuri, a samo je pitanje vremena kad će biti rast i to ogroman rast.
Martinscica je pod suncem. Pogotovo 4Q,kad dođe ovo na naplatu.
Kolege, ako ne valja izađite ( ali već ste izašli 🙂 ) mi neki čekamo od 2019 kad je Palumbo ušao, odnosno gigant i uopće nam se nikamo ne žuri, a samo je pitanje vremena kad će biti rast i to ogroman rast.
a možda bude pad i to ogroman pad? kao npr. lani kad je cijena pala na 5 kn?
Nego, jesu bile tu one babe što se bune oko Lenca 🤣🤣
Govoreći o ključnim strateškim projektima, gradonačelnik i zamjenik župana posebno su istaknuli velika ulaganja u lučku i prometnu infrastrukturu u regiji, uz neizostavni razvoj turističkih i nautičkih kapaciteta. U tom kontekstu, gosti su istaknuli dugogodišnju uspješnu suradnju američke vojske s brodogradilištem Viktor Lenac i izrazili nadu da će se ta suradnja nastaviti i u budućnosti.
Sad će trejderi opet sa pričom, Lenac je prazan 🤣🤣 i o dok u 11. 🤣🤣
Naravno da je prazan jer treba Satoshia srediti, a posla imaju svi pune ruke do prvog mjeseca, eventulno će preuzeti neke manje popravke novih..
Jahte se trebaju pomalo pripremat za ljeto 2022 🤭 a i 6.flota , a i lng gromade itd..
Dok 11 će biti riješen punooo povoljnije
Satosi je dobar posao a remonti Jadrolinijinih katamarana nuzno zlo da se isplate place i odrzi kakva takva likvidnost