VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na remont u Viktor Lenac stiže “Satoshi”, propali bitcoin projekt iz Paname

@Lucijan

Ovaj vrijedi kao tri Yume i to posla 5-6mj.

@Lucijan

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.vesselfinder.com/vessels/CRYSTAL-ESPRIT-IMO-8705266-MMSI-311000506&ved=2ahUKEwj3gcv5ncPzAhVywosKHTg0CSIQFnoECAUQAQ&usg=AOvVaw0n-3xSAWwHf5GvH7W2FMU5

I ova je stigao.

Neka njih…samo to “kapanje” jedan po jedan nije bas obecavajuce.

“Crystal” je tu vec neko vijeme i lako moguce da je gotov..Lenac..danas/sutra ostaje prazan 🙁

Nadam se da je “Satoshi” dobar deal i da su od vlasnika uzeli garanciju…a rezultati ce se vidjet tek u FI za prvo tromjesecje 2022..

Sve u svemu dok ne izadje FI za 3q a i neka ozbiljnija popunjenost..ali konstantna…nema razloga za zadovoljstvo

Pozdrav

svi smo mi Crobex

🙂 kolega, da Palumbo svira u frulu sigurno ne bi bio takav gigant 😉

Lasta po lasta= jato 🙂

Ovaj jedan jedini sto je trenutno u Lencu je jos tu samo iz “financijsko-tehnickih ” razloga..ne zato sto se na njemu radi..samo da ne bude tako i s ovim koji ceka na ulaz

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@Lucijan

Svima je jasan tvoj nacin pisanja.

I sam znas kad ova firma nema pune dokove radi u plusu.

Znaci radi u plusu. Ok?

A takvih ce da bude sve vise u VLENu 😉

Impresivan “bitcoin kruzer” stigao u Martinšćicu! Trebao je biti ploveći dom za digitalne nomade i trgovce kriptovalutama

Ne se nervirat decko ! A i previse si dajes do znacaja da bi znao sta drugi misle i znaju !

Pre dugo sam tu da bi se sluzio pisanjem u svrhu bilo cije dobrobiti ili stete.  A to sto se ti emotivno vezes za dionicu to nije moj problem. Vidim da jos nisi prezalio Dioki !

Lenac radi kako radi i sreca nasa kad bi radio bolje jer ovako nije dobro.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Slaba popunjenost srpnja i kolovoza te ogromna amortizacija u dok 11 ce presuditi 3Q-u .Ako ostvare 0 u privih 9 mjeseci ove godine biti ce ogroman uspijeh

@Lucijan

Dragi moj decko, kao osoba nisam emotivac i ne vezem se ni za dionicu ni za osobe.

Ako vec sebe hvalis da si dugo tu, i ja sam(19g).

To sto ti pises  negativno ovdje da je losa popunjenost, da ce biti los kvartal, da je brod izasao iz remont, a jos nije ni stigao, dovoljno je da napises u jednom postu, a ne da se svaki tvoj post sastoji od istih izjava.

Siguran sam da bi zelio kupiti, ali bi htio nize. Hoce li nize???

Mozda ce i vise.

Moja savjet ti je da ako imas slobodnog kapitala ulozi u druge dionice koje su trenutno u fokusu, jel ova je daleko od objektiva.

Ja ulazim ovdje polako, i ne pisem da je suncano i da je dan prekrasan.

Dioki sam prodao na vrijeme. 😎

Ajde kad se vec usudjujes javno me optuzit da pisem neistine , citiram te “da je brod izasao iz remont, a jos nije ni stigao stigao “.. Da cujem o kojem se to brodu radi ?..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Satoshi je zauzeo pola Lenca 🙂 a bogme i radne snage, znači posla za cijeli kvartal samo oko jednog broda, a doći će ih još do kraja god.

Dok 11. je odgođen što je isto pametan potez u ovoj situaciji i do tad će se skupiti love podosta..

Sretno Lencu, a i nama 😉

New Report

Close