Cijene čelika više ne igraju veliku ulogu za Lenac. Novi dok se ne kupuje, postojeći je uređen i brodovi do 220mt mogu na remont. Kad to postane javno potvrđeno cijena bi mogla opet preko 12.. Što mislite o tome?
zar nije izašlo priopćenje da se dok ipak kupuje?
Koliko se da iščitati ne radi se o dijelu doka. Utvrđena je cijena ali ako bude skuplje neće proći. A možda bude kupnja-prodaja i zarada na čeliku😀. Dok je ionako upotrebljiv. 🙃
Odlično sve zaključujete kolege, baš sam mislio prodat danas iz gore razloga, ali ipak sam odustao 😉 čekam vas na cca 15 kn 😉
Do kraja godine će biti dok 11. spreman za velike “ribe” 😉 a onda počinje šou program na najjače 😉
taj dok mogao bi ih potopiti,,ne naravno doslovno nego financijski jer je to veliki uteg što znači da od dividende godinama neće biti ništa.kad je tako,čemu onda po ovim cijenama kupovati vlen? ja računicu ne vidim
Kolega, pošto ste postavili pitanja i na njih dali odgovore, mislim da nema potrebe da vam i ja odgovaram 🙂
Do kraja godine će biti dok 11. spreman za velike “ribe” a onda počinje šou program na najjače
taj dok mogao bi ih potopiti,,ne naravno doslovno nego financijski jer je to veliki uteg što znači da od dividende godinama neće biti ništa.kad je tako,čemu onda po ovim cijenama kupovati vlen? ja računicu ne vidim
Stižu pomalo 🙂
I STENA stigla danas u Lenac 😉
Stizu pomalo ali brzo odlaze 🙁
Tesko ce bit nadoknadit u 30ak dana dva mjeseca “posta”..Bit ce zanimljivo vidjet FI za treci kvartal
Pozdrav
Po tebi 3 kvartal određuje cijenu i sudbinu Lenca?!
Kakav ti je bio 2 kvartal???
Po meni je bio brutalan, a cijena dionice je pala.
Kako to objasnjujes?