poanta moga posta je da je rijec o superlujsuznoj jahti i koliko ja pratim Lenca a to je zadnje 4 godine to je prva takva na remontu uglavno kad mislim da me nemogu iznenaditi oni u vjek najdu posao sa dobrom dodanom vrijednosti za obaviti
Stigao malo u razgledavanje Lenca
Zapovjednik američke Šeste flote u Lencu: “Hrvatska je prekrasna zemlja i naš pouzdani prijatelj”
Je, baš upravo vidio, a ovaj danas prodao po 13,10 kn 🙂 🙂 cca 800 komada hahahaha
firma se razduzuje iz kavartala u kvartal plus posluju pozitvno a ovaj kvartal ce naplatiti sve poslove za US Navy eventualno u 3 kvartalu im dolazi jos jedan brod od US Navy trenutni P/E na cijeni je 6.3 a od ovoga kvartala more samo bolje sa izvjestajima.
Porastom vozarina porast ce i same cijene remontnih poslova a sa time i dobit ocekujem da u trecem kvartalu corona bude stvar proslosti te da ce se remonti obavljati bez zastoja uglavnom neka svako ocijeni dali je skupo ili jeftina dionica u bull marketu
Iz top-10 je nedavno izasao Enes, a sada je aktualna Ivana sa svojih 38tis komada.
Uz losije izvjesce i ona ce pomoci gurnut cijenu prema dolje.
Svatko zna svoje, zašto prodaje i zašto netko kupuje..
Tu sam od početka 2019 i dugoročno, ne zabrinjava me rast Lenca i budućnost, jer ide samo na bolje..
Izvješće za prvi kvartal je očekivano..
Svatko zna svoje, zašto prodaje i zašto netko kupuje..
Tu sam od početka 2019 i dugoročno, ne zabrinjava me rast Lenca i budućnost, jer ide samo na bolje..
Izvješće za prvi kvartal je očekivano..
FI je lošije od očekivanja i kod prve korekcije na burzama očekujem cijenu dionice ispod 10 kn