Da se Aljošu treba nešto pitati ostao bi u Lencu 🙂 bitno je da sadašnji vlasnik ima dionice i mi pojedinci koji vjerujemo u grupaciju Palumbo i Lenca, ostalo je sve prošlost…
Ugl..uživajmo u rastu iz dana u dan .)
To znam ali ljepo je da je postuju i da je dizu ove su godine dobili 1500 bozicnice i 1000kn regresa i 800kn dara za djecu to se nedobiva ni u 3.Maju ni u Uljaniku a i prosijek placa u lencu odskace od sektora
Tin Ujevic
Brac
Starvip
Usns Trenton
Usns Yuma
Marella Dreams
Jack Ryan
Boka Sherpa
Bonacieux
Bering
Tih 10 brodova je na remontu u Lencu tj u povijesti Lenca nikad vise brodova u remontu oprostite ako sa nesto krivo naveo i ako grijesim ispravite me
Kolega @snupy to je dovoljno i lijepo za vidjet cijeli taj popis 🙂 Hvala
Ma čudo da ova dionica još uvijek prolazi ispod radara
dobro, danas se nešto popunio bid s par tisuća iznad 8 kn ali slabo je još to
općenito na nekim dionicama nestane BIDa, dobro ste to primijetili i na INA-i
nezasluženo
poanta je u tome da je ova dionica sad već blizu cijene iz javne ponude i eventualan daljnji rast aktivirao bi sve više i više prodavača, pogotovo onih koji su se nećkali pa nisu na vrijeme prodali u javnoj ponudi i sad bi to objeručke iskoristili da im se ukaže ponovljena prilika
likvidnost na ovim cijenama daju Cerpove dionice kojih je blago reci malo ako se pokazu istinite informacije da je prosla godina zavrsila sa dobrim plusom Cerp je tu dobro dosao da da likvidnost.Sto se tice daljnjeg rasta dionice pa necemo mi mali dizati cijenu ili spustati mi smo premali za to, za to sluzi FI kad tada.Ja sam ovu dionicu kupovao na 12kn,11kn ali i na 4 kn i na 5kn pa sam spustio prosijek ulaska tako vjerujem i mnogi drugi jer su vjerovali da dionica ne zasluzuje tih 4kn dna.I sad sam na bidu i biti cu po 15kn ili po nekoj drugoj cijeni na bidu ako finacijski rezultati to opravdavaju,osobno nevidim bolje investicije na ZSE od ove.
Ono sto me brine je veliki udio prvog dionicara ali eto to je rizik ulaganja
Išla viriti, ovako to izgleda,na prvi pogled… mada kažu da je TA beskorisna na slaboj likvidnosti i malim prometima
Prvi target 11 kn
U očekivanju dobrog izvješća za četvrti kvartal, i bombastičnog za prvi kvartal ove godine, to je nekako upravo tako
Rast cijene na malom prometu obično znači daljni rast / ako isključimo špekulativne pomake /
OVo danas je očiti ping-pong, na koji se nitko nije ulovio. Mogli ste i bez toga dignuti cijenu jer očito nitko nema potrebe prodavati, ali ni kupovati.
AKO želite kupiti, čekajte neki vlakić na drugim dionicama, možda neki trejder odluči mijenjati sličice..