VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Graf me zabrinjava ili mi se comp pokvario!? Moguce ovo prvo???

Moze li lenac bez whitneya nastaviti kao u prva dva kvartala?
Zivo me zanima q3. Q4 bi po svoj prilici trebao biti dobar. Ja vjerujem da ce i q3 biti dobar.

U 3Q zavrsili su super tankere CE Hamilton i CE bermuda ugradnja BWTS-a tako da ta dva broda nose prihode cijelog proslogodisnjeg 3Q

a koliko se ovakav posao naplaćuje:
BuR preinaka[/url]

Evo Trentona, -6,6% danas😡

U 3Q zavrsili su super tankere CE Hamilton i CE bermuda ugradnja BWTS-a tako da ta dva broda nose prihode cijelog proslogodisnjeg 3Q

Čekamo izvješće.

Sa gubitkom , zato je potjeran šef proizvodnje

najvrednije stvari u životu su besplatne

A je, tu je…
Danas mi je frend rekao da se Vlen trži na pola booka, pa sam išla vidjeti.
Na -moje dionice- piše da im je polugodišnja neto dobit minus 9 milijuna kuna
Onda sam išla čitati izvješće. U polugodišnjem FI piše da imaju polugodišnju neto dobit od 7,7 milijuna kuna.
Da li je još netko zamijetio razliku u podacima ?

takodjer na mojedionice pise da Lenac zaposljava 542 radnika sto nije istina nego 442radnika tj 20 posto manje nego 31.12.2018

393.
Tako pise u polugodisnjem FI
Sto je jos razlicito ?

Sa gubitkom , zato je potjeran šef proizvodnje
[/quote]
Ajme meni. Pa kakve veze ima šef proizvodnje sa financijskom uvjetima Ugovora za ta dva broda.

Naravno da ne znate marže po kojima su odrađeni ti poslovi…

New Report

Close