VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Piše u Financijskom, drugi kvartal, da Trenton dolazi na remont u trajanju od četiri mjeseca.
Ne doimlje se malim remontom.

Očekuje se dobro izvješće, dolazi Trenton na veći remont, očekuje se Whitney u zadnjem kvartalu, zadržana dobit će rasti pa će se pričati i o dividendi.
A cijena Vam raste jer Vam netko kupuje dionicu, to sam već napisao.
Fudamenti su naravno vrlo dobri.

Ujutro sam bio u nekoj guzvi pa nisam stigao pratiti ali vidim da se pocelo trgovati +10% nije lose stvarno nije lose.

get rich or die tryin'

Ma to drvo kupuje…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ma to drvo kupuje…

To je provjerena informacija ili nagadjanje?Ako je tako onda je drvo stvarno na dosta frontova.

get rich or die tryin'

Osim Amera sa 01.01.2020 trebao bi poceti raditi i LNG na krku tako da se tu otvara prostor za offshore projekte ima tu i ugradnji procistaca za otpadne vode sve u svemu jako dobar outlook

I sem toga dosta se love slilo u dzepove malih nakon rasta dionica Krasa,Optime,Ptkm i Lrh a Vlen ima Mali freeflot a veliki potencijal

svaka čast vlen – nek dodu ameri

ali to nema veze s 2017 i ne treba to tako oglasavati jer nije istina

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ma to drvo kupuje…

Drvo nije sigurno, oni počinju kupovat tek nakon rasta od minimalno 100%…oko 13kn će se uključit i omogućit nam lagani izlaz…

Rastimo zajedno...

ne to ce biti bolje nego 2017 samo mnogi zatvaraju oci ali ce uskoro progledati

ne to ce biti bolje nego 2017 samo mnogi zatvaraju oci ali ce uskoro progledati

ne vidim u čemu je smisao lagati kada je ovo remont kao i u q1 ili lani od pola do 1 milje, a whitney je bio posao od 32 milje usd

i sad ti laz3s, ja ispravljam, i ti si frajer a ja sam jalan

u redu, dolazi trenton, bit ce to kao 2017

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ovo nije redovni remont sto se tice Trentona nego remont koji ce trajati najmanje 4 mj isto je i za Whitney ali ja govorim o necem drugom.Broj radnika je u odnosu na 31.12.2018 smanjen za 20 posto uvedena je centralizirana nabava pa su i sami rashodi smanjeni otpusen je kancelarijski dio i dio radnika je osao u mirovinu.Bio vam je clanak u Novom listu da je Lenac zaposlio 30 novih cjevara iz 3 maja pa predpostavljam radi povecanog opsega poslova.Sve to nismo imali 2017 kad se nije znalo tko je vlasnik.Nadalje kako Jadroliniji remont Lenac radi tako mu dolaze i sa Talijanske strane AS grupacija koja je pandan Jadrolinije tu marze moraju gore

New Report

Close