VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Čekamo izvješće.
Ne razumijem – imaš papir, a ne valja ti. Nalaziš mu mane.
A još više ne razumijem da nemaš papir, al ‘ gostujete na topicu i prosvijetljujte zabludjele.
Katarinaaa….🙃

trenton je samo katamaran – tu ima malo para

taj isti trenton je bjio u klencu 2018 – i kakvi su ishlodi – mrsavi

“Viktor Lenac”: remont 4 broda US Navy

bio je i u q1 – nista spektakularno

Mislite da je ovo opet neko napucavanje, gdje se netko zeli malo iskrcati?

Ajoj, što se brinete…za Trenton će biti veliki remont(to je malo više para ako niste znali), poslije njega ide Whitney.
A onda ćemo razgovarati o dividendi.

veliki remont za whitney kao 2017 je bingo

tekiuće odrzavanje poput trentona je dobro ali nije 2017

Tako se naše najuspješnije remontno brodogradilište može pohvaliti da je u samo 3 mjeseca ove godine odgovorilo, i ostvarilo, remont na čak 4 broda iz
sastava američke Ratne mornarice – USNS „Yuma”, USNS „Trenton”, USNS „Carson City” i USS „Mount Whitney“. Trenutno riječka ponuda konkurira na
još nekoliko američkih natječaja. Kako su nam rekli u riječkom brodogradilištu, poslovi za US Navy nisu bili uvjet, ali su bili i jesu „referenca i za
kompleksnije poslove za zahtjevne klijente koji cijene pouzdanost i kvalitetu”.

i sto je bilo u q1

iel bila 2017

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

zlocesti, pa svako ima pravo pisati, sloboda govora valjda
recimo gledam PTKM što piše ekipa tamo… nabacuju se ciframa samo tako i – nikom ništa!
jedino se mene briše (Vjeko) jer ja nemam slobodu govora, nemam to pravo niti luksuz
a napisao sam još prije dan-dva kako je kupnja naglo ojačala i kako je prema svim meni dostupnim informacijama (trenutno) ovo vrlo dobra kupnja, i ako bude potpore na bidu da ovo vrlo lako ide u prvom valu dosta gore (i bez Whitney-a) možda i do cijene preuzimanja
zašto?
pa pričekajmo izvješće onda kad se meni ne vjeruje 🙂

trenton je samo katamaran – tu ima malo para

taj isti trenton je bjio u klencu 2018 – i kakvi su ishlodi – mrsavi

“Viktor Lenac”: remont 4 broda US Navy

bio je i u q1 – nista spektakularno

Mislite da je ovo opet neko napucavanje, gdje se netko zeli malo iskrcati?
[/quote]

ako je whitney i 2017, ja sam za

ako trenton dolazi kao sto je bio u q1 – to je dobro ali to je 500-600 ooo usd

Čekamo izvješće.
Ne razumijem – imaš papir, a ne valja ti. Nalaziš mu mane.
A još više ne razumijem da nemaš papir, al ' gostujete na topicu i prosvijetljujte zabludjele.
Katarinaaa….🙃

ne nalazim mu mane nego pitam

dolazi li whitney za 30ak milja kao 2017 ili trenton za 3 milje

ili ja lazem da ovo nije 2017 ili ekipa laze da je ovo 2017

tko laze

čim vidim ove dude varalice na kupnji tj naloge sa po par tisuća komada ispod prve donje blokade ,jasno mi je da se ekipa koja je digla dionicu sada iskrcava i da će nakon iskrcaja svi ti nalozi misteriozno nestati a kupci će u čudu gledati kako se opet trguje po 5,x kuna

Čim neka dionica malo poraste onda se javlja ekipa savjetnika na dosta dionica , da ne bi mi slučajno izgubili ili još gore pa da zaradimo.
Ne znaju oni zašto dionica raste ili zašto pada pa se malo čude. Sve je to ok.

čim vidim ove dude varalice na kupnji tj naloge sa po par tisuća komada ispod prve donje blokade ,jasno mi je da se ekipa koja je digla dionicu sada iskrcava i da će nakon iskrcaja svi ti nalozi misteriozno nestati a kupci će u čudu gledati kako se opet trguje po 5,x kuna

da ste pratili zadnjih par dana što radi BID ne bi tako rezonirali (to je ono buljenje u gledalicu koje spomnjime daliborop na LRH)
taj koji spominjete, da je duda varalica, prvi se pojavio na ravno 5 kn još prije tri dana
da ste pratili otvaranje (a očito niste) znali bi da se pojavljuje i jedan skriveni nalog osim tog velikog, javnog
dakle čemu skriveni nalog ako mu je u interesu plašiti ove s ASK-a?

eto dok raspravljamo, nema više po 6,xx

Čim neka dionica malo poraste onda se javlja ekipa savjetnika na dosta dionica , da ne bi mi slučajno izgubili ili još gore pa da zaradimo.

dolazi li trenton na 3 mioje kn ili dolazi whitney na 30 milja usd

svi pametni a nitko da da informaciju – je li sramota reći istinu

dolazi li trenton na 3 mioje kn ili dolazi whitney na 30 milja usd
svi pametni a nitko da da informaciju – je li sramota reći istinu
[/quote]
nema info osim one koju je dao upućeni i uvaženi kolega, podkrijepio i sa slikom
dolazi Trenton, imate i na portauthority.hr najavu za danas oko 16h
za Mount Whitney, ako se radi o velikom obimu poslova za koji je potreban natječaj, pratite tendere američke mornarice
i to je to!

New Report

Close