na 4. stranici kažu da je popunjenost kapaciteta dobra a očekuju još više posla tijekom kolovoza i rujna i očekuju daljnje pozitivno poslovanje… lijepo.
Spominje se remont USNS broda “Trenton” u zadnjem kvartalu ove godine….to me najviše veseli…
Dobro je i što u ostali vanjski troškovi (u materojalnim troškovima) znatno manji što pokazuje da nema više “curenja” para na vanjske usluge…dobro, dobro to ide…
Ovako sto sam pogledao prvih 5 min.
Mislim da nije lose
Manje prihdoa 2Q nego prosle godine, valjad manje zaposlenosti, ali me veseli ako je Turska lira stabilna onda i oni nemaju problema sa profitabilnoscu.
Znaci ako bude ostatak godine veca zaposlenost mozemo ocekivati i jos bolju profitabilonst.
S obzirom da je prosle godine 2 polovica godine Turska lira totalno unistila VLEN profitabilnost ocekujem da ostatak godine dodamo bar jos 7, 8 miliona dobiti
A ako dodu Amerikancu to je samo extra dobar bonus.
Najbitnije mi je da znam da je najveci problem bila Lira, dok god je ona stabilna imati ce i VLEN stabilnu dobit.
smanjili su i znatno dug tako da sto se mene tice ovoj je i vise nego dobar izvjestaj jos da nam upadne Trenton bit ce ovo za pet
ovo je aljoša stil – kratko jasno bez prehseravanja
pa nbilo bijelio ilui crno
stroj dradi – samo mu treba posla
fi je -niti smrdi niti miriše…jest da je dobit, ali 50% manja tako da to nije nešto što će ulagače privući da uđu u ovu dionicu…status quo do idućeg FI
fi je -niti smrdi niti miriše…jest da je dobit, ali 50% manja tako da to nije nešto što će ulagače privući da uđu u ovu dionicu…status quo do idućeg FI
na 0,41 P/B ste na holdu?
dva kvartala bez gubitaka? sa perspektivom Amera u zadnjem kvartalu?
ne znam dal ste svjesni da su ovo i Talijani kupovali po 9,26 kn prije godine dana
ne znam dal ste svjesni da su ovo i Talijani kupovali po 9,26 kn prije godine dana
[/quote] I morati će opet po toj cijeni ako budu išli okrupnjavati svoj udio.
[/quote] I morati će opet po toj cijeni ako budu išli okrupnjavati svoj udio.
[/quote]
ne lupetaj-talijani drže oko 83% VLEN i nisu ludi kupovati udjele od malih dioničara jer im ne trebaju ni za što
Tko želi može sutra do 6 par soma komada skupit
Izvjesce divota za citat…jasno, precizno, objektivno sa navedenim prijetnjama i prilikama…racionalizacija troskova, bolja profitabilnost…bojao sam se da ce nakon Aljose kvaliteta izvjestaja i poslovanja pasti medjutim nista od toga se nije dogodilo…bravo za VLEN, razvija se u dobru pricu, a s amerima bi bila Amerika…