Meni se čini da koleginica IVANA je započela rasprodaju. Dugo je čekala, al više ne ide.
Kupovala po 12-13kn i kasnije 9-10kn razinama. Očita kapitulacija.
Vi ovdje žafrkavate jedan drugog.
Vlen je imao dobit 6 milijuna kuna prvi kvartal, i dio nenaplaćenih poslova za drugi kvartal… a u međuvremenu se radilo. I zaradilo.
Navozi nisu prazni.
Mislim da će nas i drugo izvješće ugodno iznenaditi.
jučer prošao uz zaljev.. dokovi i vezovi se čine puni
neki brodovi, koliko mi se čini, dulje vremena stoje tamo pa predmnijevam da se radi o većim zahvatima
nije poziv na akciju ni u kojem smjeru
bolje pričekat 1H pa bit pametniji
VLEN je OK, nije skup na ovoj razini, ali niti smrdi niti miriše što bi ljudi rekli….kupiš i držiš pa čekaš…šta? preuzimanje je odrađeno, neka velika profitabilnost teško da će ovdje biti, ali kao neka štednja za stare dane je OK….e sad, pitanje je je li to baš ono što ulagači žele od dionice…
tiska se tiska prema dolje….za očekivati je uskoro cijenu po 4,x kuna….
bananko, tvoj ulaz u DLKV po 15-20 kn teško je nadmašiti 😂😁
Meni se čini da koleginica IVANA je započela rasprodaju. Dugo je čekala, al više ne ide.
– gospon Pripuz.
– vi ste tu novi na forumu.
– još se niste naučili ni kako se trguje na burzi.
– te me stvarno zanima kako znate da sam ja započela rasprodaju ???
Zasto netko ne bi imao pravo svoje prodavati, u cemu je problem? Ja sam npr jucer nesto VLEN-a kupio, a kako bi to izveo ako nema prodavaca?
– gospon Pripuz.
– vi ste tu novi na forumu.
– još se niste naučili ni kako se trguje na burzi.
– te me stvarno zanima kako znate da sam ja započela rasprodaju ???
[/quote]
Ljudi mjenjaju nickove jer misle kako su valjda izgubili kredibilitet svojim krivim procjenama i profulanim izjavama, što je totalno njesra, jel tako snajperist.
Naravno ima i onih koji drukaju za nešto i ciljano to rade kako bi na burzi ostvarili neku zaradu.
Ima i onih koji su imali problema s moderatorom, pa su morali kreirati novi profil.
Zato mi se osobno sviđa ideja kolege maratonca sa OIB-om.
Poruka onima koji neprestano mjenjaju profile. Budi čovjek, a ne sroljo.