VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To su brodovi u zavrsnoj fazi dovrsenosti i Lencu “nebi trebao” bit problem to zavrsit.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

To su brodovi u zavrsnoj fazi dovrsenosti i Lencu "nebi trebao" bit problem to zavrsit.

Pozdrav

Nadam se da je lenac iskoristio ponudu kvalitetne radne snage da pojaca svoje redove…

Nije ,jer ne cvijeta cvijec u to preduzece . Djele se otkazi ,i otvaraju sestrinjske firme ,po uzoru na uljanik.

najvrednije stvari u životu su besplatne

Nije ,jer ne cvijeta cvijec u to preduzece . Djele se otkazi ,i otvaraju sestrinjske firme ,po uzoru na uljanik.

ako znate nešto više, slobodno recite, tome forum služi
možete i privatnu poruku poslati
a.

Danasnje izdanje NL navodi da sutra u Lenac stize “Scenic Eclipse” ?..Nemam link ali izgleda da se ipak “radi”

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Pratim ovu firmu i imam informacije od izvora kojem vjerujem.
Nemam informacije o otkazima, sestrinskim firmama i eventualnom nezadovoljstvu radnika.
Naprotiv, imam informaciju da posla ima, da su ljudi zadovoljni, a od promjena došlo je jedino do organizacijskih promjena u poslovanju.

Još koji dan pa će stvari biti jasnije
Dali se ide u smjeru “skrivanja” ili “pokazivanja” stvarnih rezultata od strane novih vlasnika

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ipak je NL bio u pravu . Tegljači “David Prvi” i “Omisalj” na putu iz Pule za Viktor Lenac .
Ostali mediji za sad o tome ni rijeci.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ipak je NL bio u pravu . Tegljači "David Prvi" i "Omisalj" na putu iz Pule za Viktor Lenac .
Ostali mediji za sad o tome ni rijeci.

Pozdrav

A sto konkretno tegle?

@ naimxs

Posao, prihod, profit za VLEN ?

Ma joj daj.

Ozbiljni smo odrasli ljudi. Nećemo se nadmetati besmislicama. Traže se dokazi. Ništa vise.

@ naimxs

OK, može.
Pričekajmo.

New Report

Close