e da, al stvar je procjene,, da je čekao mogao je proći možda i duplo jeftinije jer bi uljaniku gorilo pa bi i jeftinije prodao… a opet sa druge strane, možda bi mu netko drugi pokupio lenac po 9-10 kn koliko su platili.. to je tako u poslu, stvar procjene i rizika
ovdje ne možeš ući niti izaći da ne ode cijena +/-10% i sa par milja.. još malo pa će cijena na iznos dobiti iz 2017. 🙂
Zašto se podaci na ZSE gledalici i ZSE trgovinski podaci ne slažu.
Gledalica ZSE: VLEN -4084 komada i cijena 4,48
Trgovinski podaci ZSE: VLEN -824 komada i cijena 4,20 ????
Doduše, škverani uvjeravaju da se radi o probnoj vožnji i da je predviđeno da kruzer ode na dok u Viktor Lenac, nakon čega će se vratiti u Pulu.
dok jednom ne omrkne drugom ne osvane. nažalost je tako
Uljanik i 3. maj – na potezu su suci Ivan Dujić i Ljiljana Ugrin
Međutim, monetarnim vlastima trenutno je veća briga tečaj lire koji je opet počeo ponirati, pa analitičari očekuju da će pravac monetarne politike turske središnje banke u narednim mjesecima isključivo određivati tečajna kretanja.
Cijene u Turskoj opet rastu, ali imaju i još jednu veću brigu
i mi drzimo efendijama palčeve
Cijene u Turskoj opet rastu, ali imaju i još jednu veću brigu
ja sam već čekao na toj cijeni i zamalo je dotaknulo, šteta, valjda će biti još, možda poslije rezulatata 1Q, nekako sumnjam da će bez Aljoše biti pozitiva
ja sam već čekao na toj cijeni i zamalo je dotaknulo, šteta, valjda će biti još, možda poslije rezulatata 1Q, nekako sumnjam da će bez Aljoše biti pozitiva
bit ce jer q1 je aljosa odradio – nitko drugi
a sto on odradi i što on najavi – tu falša pjevanja nema
S obzirom na pune dokove u Martinšćici, ova je godina, izgleda, dobro startala i postoje naznake da bi prvi kvartal mogao biti zaključen u plusu.
– Prvi kvartal izgleda dosta dobro. Uz dobro otvaranje godine projektima Američke ratne mornarice, uspjeli smo dobiti i nekoliko važnih projekata renomiranih svjetskih brodara, poput Allseas-a i Subsea 7. Poprilično nam se intenziviralo i poslovanje s našim prirodnim poslovnim partnerima, Jadrolinijom i Jadranskim pomorskim servisom što je također dobar znak, zaključuje Pavelin.
ima tu svega mnogo dionicara kupovali su ovo na 11-13 kn plus pa im je ovo skupljanje po 4 kn dobro doslo da smanje ulaz
tko je kupovao na 11-13 kn taj je, ako ima imalo pameti, izašao na 9,xx kuna na javnoj ponudi. ako nije, njemu nikakav dokap ne može pomoći
prijatelju, misliš da će talijani krenuti u kupnju ostatka, prije nego li istekne godina od ponude