VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e da, al stvar je procjene,, da je čekao mogao je proći možda i duplo jeftinije jer bi uljaniku gorilo pa bi i jeftinije prodao… a opet sa druge strane, možda bi mu netko drugi pokupio lenac po 9-10 kn koliko su platili.. to je tako u poslu, stvar procjene i rizika

ovdje ne možeš ući niti izaći da ne ode cijena +/-10% i sa par milja.. još malo pa će cijena na iznos dobiti iz 2017. 🙂

Zašto se podaci na ZSE gledalici i ZSE trgovinski podaci ne slažu.
Gledalica ZSE: VLEN -4084 komada i cijena 4,48
Trgovinski podaci ZSE: VLEN -824 komada i cijena 4,20 ????

Podaci trgovanja na prvoj strani kasne već pola sata….

obracunavaju se sa 15 min kasnjenja

Doduše, škverani uvjeravaju da se radi o probnoj vožnji i da je predviđeno da kruzer ode na dok u Viktor Lenac, nakon čega će se vratiti u Pulu.

dok jednom ne omrkne drugom ne osvane. nažalost je tako

Uljanik i 3. maj – na potezu su suci Ivan Dujić i Ljiljana Ugrin

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Međutim, monetarnim vlastima trenutno je veća briga tečaj lire koji je opet počeo ponirati, pa analitičari očekuju da će pravac monetarne politike turske središnje banke u narednim mjesecima isključivo određivati tečajna kretanja.

Cijene u Turskoj opet rastu, ali imaju i još jednu veću brigu

i mi drzimo efendijama palčeve

Cijene u Turskoj opet rastu, ali imaju i još jednu veću brigu

ja sam već čekao na toj cijeni i zamalo je dotaknulo, šteta, valjda će biti još, možda poslije rezulatata 1Q, nekako sumnjam da će bez Aljoše biti pozitiva

ja sam već čekao na toj cijeni i zamalo je dotaknulo, šteta, valjda će biti još, možda poslije rezulatata 1Q, nekako sumnjam da će bez Aljoše biti pozitiva

bit ce jer q1 je aljosa odradio – nitko drugi

a sto on odradi i što on najavi – tu falša pjevanja nema

S obzirom na pune dokove u Martinšćici, ova je godina, izgleda, dobro startala i postoje naznake da bi prvi kvartal mogao biti zaključen u plusu.

Prvi kvartal izgleda dosta dobro. Uz dobro otvaranje godine projektima Američke ratne mornarice, uspjeli smo dobiti i nekoliko važnih projekata renomiranih svjetskih brodara, poput Allseas-a i Subsea 7. Poprilično nam se intenziviralo i poslovanje s našim prirodnim poslovnim partnerima, Jadrolinijom i Jadranskim pomorskim servisom što je također dobar znak, zaključuje Pavelin.

http://novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Viktor-Lenac-godinu-zavrsio-s-minusom-od-21-i-pol-milijun-kuna

ima tu svega mnogo dionicara kupovali su ovo na 11-13 kn plus pa im je ovo skupljanje po 4 kn dobro doslo da smanje ulaz

tko je kupovao na 11-13 kn taj je, ako ima imalo pameti, izašao na 9,xx kuna na javnoj ponudi. ako nije, njemu nikakav dokap ne može pomoći

prijatelju, misliš da će talijani krenuti u kupnju ostatka, prije nego li istekne godina od ponude

gospon tovarish nijesmo se razumjeli ja nisam ovdje govorio o dokapitalizaciji jer ona moze minimum ici po 10 kn i to uplatama u novcu ja sam pricao o dokupu na nizim razinama radi smanjenja prosijeka samog ulaska u vrijednosnicu

New Report

Close