u tom CERP-u su žešći specijalci…mogli su sve prodati nedavno na javnoj ponudi po 9,xx kn, ali neeee…njima je bolje prodavati sada po 5,xx kn…doduše, to se može gledati i kao darivanje napaćenih malih HR dioničara 😁
A cuj oni ne rade za interes CERPa, nego svoj, pa zasto onda prodati po 9,xx …. ako mozes prodati svojoj ekipi za 5-6… a i tako u ovom apsurdistanu pravosude, hanfa i oni koji bi trebali pratiti tokove poslovanja i izvlacenja love, ne rade svoj posao, a i zasto bi kad nema nikakvih sankcija za to
Firma je preuzeta. Osim povremenih spekulativnih napada zbog ovog ili onog razloga ili opcenito spekulacije, ja ne očekujem tu nikakav poseban “seks”. Kad se pogleda u duljem roku firma radi solidno, no preuzimanjem Talijana, nitko ne garantira da će firma nastaviti strategiju kakvu je imala do prošle godine. Samo se čuju ili mogu procitati stare ideje, u novim parolama, ako ovo onda ono, a nitko ne zna sto je ni “ovo”, a još manje “ono”.
I sad ću se opet vratiti na prvu rečenicu i ponoviti je: Firma je preuzeta. I ovaj put ima jednog većinskog vlasnika. Ja ne znam koliko danas Lenac vrijedi i je li preuzet jeftino ili skupo, no činjenica je da su ga se većinski vlasnici riješili “ne trepnuvši”. Barem je to meni tako izgledalo. Možda će se Palumbo pokazati najboljim većinskim vlasnikom, al dok ne vidim… znaš kako kažu…
u tom CERP-u su žešći specijalci…mogli su sve prodati nedavno na javnoj ponudi po 9,xx kn, ali neeee…njima je bolje prodavati sada po 5,xx kn…doduše, to se može gledati i kao darivanje napaćenih malih HR dioničara 😁
A cuj oni ne rade za interes CERPa, nego svoj, pa zasto onda prodati po 9,xx …. ako mozes prodati svojoj ekipi za 5-6… a i tako u ovom apsurdistanu pravosude, hanfa i oni koji bi trebali pratiti tokove poslovanja i izvlacenja love, ne rade svoj posao, a i zasto bi kad nema nikakvih sankcija za to
[/quote]
treba znati iskoristiti priliku kad iskoči pred tebe….. po 9 kn sigurno ne bih kupovao jer je preblizu cijene iz javne ponude i nema nikakav diskont u cijeni, ali sad po 5,xx kn (skoro -50%) zašto da ne…firma radi i radit će i dalje, neka ugovore neki veći posao i bit će opet jak skok cijene..a i CERP se danas fino istrošio što znači da taj diskont neće još dugo potrajati
broj radnika smanjuješ kad nemaš većeg posla niti ga očekuješ u skoro vrijeme…loš znak
[/quote]
treba znati iskoristiti priliku kad iskoči pred tebe….. po 9 kn sigurno ne bih kupovao jer je preblizu cijene iz javne ponude i nema nikakav diskont u cijeni, ali sad po 5,xx kn (skoro -50%) zašto da ne…firma radi i radit će i dalje, neka ugovore neki veći posao i bit će opet jak skok cijene..a i CERP se danas fino istrošio što znači da taj diskont neće još dugo potrajati.
Jesi se nakupovao
“a i CERP se danas fino istrošio što znači da taj diskont neće još dugo potrajati….”
Meni ne izgleda da je ovo bio CERP danas na asku na 5,30kn. Nebi oni prodavali na taj način. Ovaj koji prodaje zna što radi……za razliku od njih.
A zašto to radi…..e, to je već drugo pitanje……
Tesko da ovdje moze odraditi ovakvu igru kao na VLEN. Za to bi trebala neka vrlo značajna vijest.
po meni ovo iskljucivo prodaje CERP i nitko drugi a malima je jedinstvena prlika rezati prosijek ulaza vi kako hocete ali ja tako vidim situaciju jos malo pa nestalo
Tko je ulazio u medjuvremenu (nakon isteka ponude) od 9.xx do 5.xx……slazem se da je dobra prilika da si smanji prosjek (ako mu je u interesu daljnje gomilanje ove dionice).
Tko nije do sada kupovao……dijelim mišljenje onih koji smatraju da bi moglo biti i jeftinije…..
@snupy
Eto ni je nisam tada prodao, cinilo mi se malo… jel to pohlepa ili sto ? Bio sam u par navrata malo dokupio…. sad vidim CERP-u svaka vrijednost sa diskontom od 50% dobra pa cekam da vidim do kuda to dolje moze.
treba znati iskoristiti priliku kad iskoči pred tebe….. po 9 kn sigurno ne bih kupovao jer je preblizu cijene iz javne ponude i nema nikakav diskont u cijeni, ali sad po 5,xx kn (skoro -50%) zašto da ne…firma radi i radit će i dalje, neka ugovore neki veći posao i bit će opet jak skok cijene..a i CERP se danas fino istrošio što znači da taj diskont neće još dugo potrajati
slažem se. ako su nedavno talijani platili 9,xx kuna po dionici, znači da ona vrijedi najmanje toliko, a pa je onda ovaj diskont od -50% bogomdana prilika koja daje veliku marginu sigurnosti za kupca. boli me ona stvar zašto CERP izlazi, ovo je super prilika i mnogi će je iskoristiti
po meni ovo iskljucivo prodaje CERP i nitko drugi a malima je jedinstvena prlika rezati prosijek ulaza vi kako hocete ali ja tako vidim situaciju jos malo pa nestalo
Nemojte se gurati samo, pomalo
Ono što je razvidno iz trgovanja je, da je formirano dno na 4,9 kn, interes za dionicu postoji iznad 5 kn, količine prodavatelja su ograničene, potencijal zanimljiv.
ps Posjedujem znatnu količinu, nije nagovor na K/P, pamet u glavu gumicu u džep 🙂