kod nas navraćaju samo pošteni ulagači, baš čudno da tako kotiramo kao država
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/nD7v7IehVP2zjXojM8XF6A==.pdf
Elitni ulagači preko elitnih posrednika dolaze i ulažu u "našoj" državi.
Vjerujem da je onda i država elitna.
Zapravo, volio bih da je od ( nekog službenog ureda ) države postavljeno pitanje kolika je bila cijena dionica paketa Tankerske Plovidbe.
To je bilo dosta važno pitanje prilikom određivanja cijene u ponudi.
Ovako, ostaje dojam da se u elitnoj državi veliki poslovi rade ispod stola.
Ali, nije važno.
Glavno da smo mi svi zadovoljni takvim stanjem.
[/quote]
Pa kad je Savoric pravni savjetnik, onda se ne pita za nikakve cijene. Lenac su odradili isti ljudi i pokrila ga je ista politika koja je pokrila slucaj Agrokor. Ista meta – isto odstojanje.
broj 10 sitno dokupio https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VLEN-R-B
Sherlock Holmes.
Piše, koliko ja mogu pročitati, da su u akvatoriju , uz Whitney još dva plovila.
USNS Yuma i USNS Carson.
dakle, dok god zvecka oruzje oko Krima, bit ce struganja skoljki s americkih brodova… rata-ta-ta, bit ce plata…
btw, na satelitskoj vidim Whitney i dva katamarana u Lencu, ali ne znam koliko je ta fotka stara, mozda jos od pocetka prosinca? a prema aktualnim podatcima Carson City je usidren u luci Rijeka, Yuma piči prema sredozemlju ili Italiji, a ostale ne primjećujem u Jadranu…
dakle, dok god zvecka oruzje oko Krima, bit ce struganja skoljki s americkih brodova… rata-ta-ta, bit ce plata…
btw, na satelitskoj vidim Whitney i dva katamarana u Lencu, ali ne znam koliko je ta fotka stara, mozda jos od pocetka prosinca? a prema aktualnim podatcima Carson City je usidren u luci Rijeka, Yuma piči prema sredozemlju ili Italiji, a ostale ne primjećujem u Jadranu…
Kolega i Yuma i Carson City su u luci Rijeka i odlaze pocetkom veljace a Mount Whitney je jedini u Lencu i ostaje negdje do početka ozujka ..
Pozdrav
samo prenosim članak. u njemu stoji da će Carsonov remont tek uslijediti.. novinska patka ili ne… pojma nemam nit me briga, samo prenosim članak.
Evo nam i Trentona na remontu
– evo nam i veće količine dionica po 6kn, a biti će i jeftinijih.
– I love this game.
Pozdrav !