Hvala novinaru koji god bio što mi je omogućio da odavde izađem po prihvatljivom gubitku (10%) inače sam se bojao da ću izgubiti 50% i kusur. Inače ovakve stvari su za zatvor. Bez milosti.
cijena je zadnjih dana ciljano dizana iznad 6 kn , a vrhunac manipulacije je besramni lažni članak o mega poslu s velikim remontom broda USA mornarice, sve da se netko iskrca…nadam se da će se uključiti i HANFA i DORH i odgovorne žestoko opaliti i po ušima i džepovima!
remontno brodogradilište, radi remont, a to nije predvidiv posao.
Usporedimo servisom za automobile, dobro je ako je monopol (tomic bmw), a ako popravlja Lexusa neces se kruha najest.
Ko sto su nam prodali avione, tako ce i remontirat brodove, zna se tko.
Pogotovo ce remontirat brodove s visokom tehnologijom, tipa djuro, najjaci posao isporuka stočnih vagona.
cijena je zadnjih dana ciljano dizana iznad 6 kn , a vrhunac manipulacije je besramni lažni članak o mega poslu s velikim remontom broda USA mornarice, sve da se netko iskrca…nadam se da će se uključiti i HANFA i DORH i odgovorne žestoko opaliti i po ušima i džepovima!
zar kolega zorane očekujete bilo kakvo očitovanje o gornjem navodu, nakon što još nismo dobili očitovanje za lex TDX.!!!
Moram priznati gajite prevelika očekivanja, nemojte stvarati dodatni stres djelatnicima HANFE
22 transakcije – nesto više od 10k komada trgovanih.
To je smiješno mali promet za bilo kakve ozbiljne komentare.
Mislim da bilo tko od nas ovdje prisutnih takvu količinu moze potegnuti odjednom – u jednoj sekundi – bez ikakvih problema.
Ovo s člankom je bilo koma. I sam sam jednim dijelom oštećen. Regulatorima i Vladi su puna usta oživljavanja TK a vidimo da se ništa ne mijenja.
Dakle, de facto ovo je očito bila potpuna obmana investicijske javnosti sa ciljem da cijena poraste i da netko lupi po bidu.
Nikakvog realnog razloga za rast, osim dovođenja u zabludu.
Čisti kriminal.
Nije mi jasno što se ljutite.
Članak nisam čitala.
Whitney je u škveru. Amerikanci tradicionalno korektno plaćaju. Valjda već tradicionalno dobiju adekvatnu protuvrijednost, inače se ne bi vraćali.
Još su dva broda u najavi. Zar ćete kupovsti u jesen, kada ih vidite na obzoru.
Škver , sada je izvjesno, uz 2 kn zadržane dobiti i poslove u najavi neće propasti.
Mi bi se svi bogatili u dva dana, kakvi smo mi to ?
🙂
Ja bih doduše i dividendu.
ni prvi ni zadnji put vjerujem, čak ni nema u zadnje vrijeme puno lažnjaka, koliko ih je prije bilo,
sada je slab promet, pa se bolje ističe, a “zarobljeni” žešće reagiraju, jer je nedostatak likvidnosti vidljiv na svakom koraku,
a možda su novinari jedostavno krivio shvatili simpozij o oživljavanju TK
Totalni fake news.
Veliki posao tek treba dobiti na zimu ili proljece 2020. Vjerovatno hoce, ali ovo nije bilo to.
Stvarno smijurija.
da tako je bila priča da poslje dolazi veći brod, sad je nešto sitno, zato mi je bilo čudno jutros da su napisali 20 mil $
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/OD12OpTGh5s2Qk8MmdNcvA==.pdf
E Ivana, crna Ivana, na što si spala! Šteta što u članku nisu još spomenuli kako će dijeliti dividendu od 3 kune. 🙂