VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Wow, ovo nisam očekivao… 5.9, ovo je predstečajna cijena!!!

Bar je ovo lako vratiti na 6,70 ako Vam to sta znaci.

get rich or die tryin'

Jel ovdje doslo do drazbe uravnotezenja ili?
Upalo mi po 5.90 a mislim da sam nalog stavio malo vise

@Cold
izgleda da da

Kolega investimir,budete nam objasnili situaciju oko Lenca kao veliki strucnjak brodara(bilo prevoz ili gradnja/remont)

Hvala

Štetočine ostaju štetočine znači. Koja mafija vodi ovu zemlju to ije za povjerovati.

nije mi jasno zašto Cerp ima i jednu dijonicu ove firme. Šta će državi malen udio u VLEN-u??

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

zločesti, to što radi država nije vrijedno komentara…
sjetite se izjave ministra ne poljoprivrede nego GOSPODARSTVA gdje proziva mirovince što nisu ušli u Ptkm i dokapitalizirali je (opet) sa 500 milijuna kn kada je bila na 10 kn jer evo sada je na 50 kn i sramota je što su propustili dobru priliku za, pazite sad, zaradu!

Jer kao trebali su kupiti pa onda istresti tih 500 milijuna kn nekome (kome??) na zse nakon par dana da zarade, valjda? A da ne komentiram izjave oko agrokora da su dioničari špekulanti pa nek se pomire sa gubitkom kada se bave tim poslom 🙂 ali ovdje bi bilo ok špekulirati.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Čitam što piše ivana 7 na temi best buy o vlenu, pa si mislim….makar propadam u dobrom društvu.
Cerp je neki dan prodao cca deset tisuća komada, …nije im bilo dobro prodati u ponudi po 9, 26….sada im je dobro po 6 kn.
Ovdje na vlenu je baš sve bilo čudno.
Topic zamro, nitko više ne veliča upravu……

koliko je državnog novca ispušio HFP, nakon toga AUDIO, može i CERP malo počastiti sa 30-ak tisuća kuna, njima je glavni zadatak raz.ebati državnu imovinu i imam osjećaj što je bolje raz.ebu, da su bolje nagrađeni određenim pozicijama

ovo nitko više neće ni po 6 kn:-)
a bilo vam dobro na 10 i više jel

ovo nitko više neće ni po 6 kn:-)
a bilo vam dobro na 10 i više jel

– a neće ni Jamnicu,
– a bila im je dobra na 170.000 i više jel ???

– I love this game.
Pozdrav !

Ovo ce biti best buy u 2019 godini, po mom skromnom misljenju

Jedini razlog ovako negativnog poslovanja je Turska Lira koja je totalno poremetila cjene remonta.
Pa samo 3Q je srezala cjenu remonta 20%.
Dodajte 20% na VLEN prihode iz 3Q, a kroz 2018 godinu Turska Lira je srezala cjenu remonta puno vise od 20%

Medjutim, Lira je vec par mjeseci stabilna i po mom misljenju, cjena remona ce se u 2019 stabilizirati.

New Report

Close