Upozorio sam vas na Talijane ……
Sada gledajte kako će isisati dobit Lenca, za početak, a valja vratiti novac od kupnje dionica….
pa čuj, samo sa onom zadržanom dobiti, od 37 mil. kn ako se ne varam … po 9 kn koliko su već platili dionice… već su 4 mil. komada dobili free ili oko 30% Lenca 🙂 ,, genijalno , svaka čast !! ne moraju ni izvlačiti lovu i zahebavati se, jedino da ne plaćaju porez ovdje i financirati HR, šta je moguće
za koju godinu, ako ugovore par dobrih poslova, a ne vidim zašto nebi, isplatili su kompletnu investiciju !!!!
[/quote]čekaj pa tko je onda tu ugodno iznenađen?? Osim debila novinara?
@DonJuan
Da, mirovinci su bas poznati po pametnim ulaganjima, 70% u smece od drzavnih obveznica.
Da po tome su poznati da vode brigu za svoje članove, kad su todex kupovali.., ili kad im je bila dobra cijena dlkv po cca 240 🙂
Ali to je tako kad imas zaradu po % od velicine portfelja… debilizam, umjesto da imaju % od godišnje zarade,,,, ali kad imamo kr…tene u saboru sta očekivati
E moji naivci, Agrokor Vas nije ništa naučio.
Sve dok se uzrok ne riješi imati ćemo farbanje malih dioničara od razlićitih Borgovaca.
Moguće je da će Talijani pocuclati novac od zarade, a moguće je i da će ga uložiti u VLEN.
Dokle god su argumenti tipa “rekao sam vam” ili “Talijani su mafija”, teško da ćemo bit pametniji.
Moguće je da će Talijani pocuclati novac od zarade, a moguće je i da će ga uložiti u VLEN.
Dokle god su argumenti tipa "rekao sam vam" ili "Talijani su mafija", teško da ćemo bit pametniji.
možda ovako nešto naprave u Lencu?
Palumbo SY refit[/url]
kažu:
a ovdje zanimljivosti oko Savone, bili su u stečaju pa ih preuzeo Palumbo
Mondomarine Savona
dakle ne znam red veličina, ali očito su sposobni napraviti zaokret
iako Lencu zaokret ne treba, pod Aljošom sasvim mirno more
U klepanju rabljenih brodova?
A gle svašta je moguće, pitanje je koliko je to vjerojatno.
Koliko ja shvacam, u pojedinim segmentima, Lenac je ispred Palumba.
Ne znam kako je drugima, ali meni je na PBZ uplata za pohranjene dionice izvrsena.
Transakcija uspješno završena, što se mene tiče.
Sjelo na žiro.
Danas dosta promjena u top 10. Ispali su mirovinci, a Palumbo je na 41,45 %