VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega kvart99 vi ste prodali sve kako ste pričali? zašto vas onda uopće interesira dali ovdje ima bid-a ili nema?

Ja sam sve stavio na slobodnu poziciju (pohrana) i prihvatio ponudu……kad mi isplate novac, onda ce tek znaciti da sam prodao….

Da li to automatski znaci da sam raskrstio sa ovom dionicom za sva vremena ?
A što Vi mislite ?

Bit ce opet prilike za povoljnu kupovinu……..uopce nema zurbe…….odnosno, bolje rečeno, ukoliko bude bude jeftnije nego sto smo zadnji put trpali na 9,00 – super – ako ne, jos bolje za one koji dionice drze i dalje……svi sretni i zadovoljni…..:)

sve oke kolega kvart99.. ja sam ušao nešto iznad tog iznos sa zanemarivim iznosom portfelja.. tako da nisam htio prodavat sa gubitkom.. i razmišljat da ću onda čekat daljnji pad.. sve u svemu biti će zanimljivo vidjeti rezultate ove ponude.. a vama čestitam kada i ako se realizira transakcija.. trebalo je jako puno casha da se na taj način zaradi

“trebalo je jako puno casha da se na taj način zaradi ”

…..upravo tako…..odnosno, jedino tako……ali, s druge strane, ako uzmete u obzir koliko love sjedi na bankovnim računima u HR i skuplja mizerne kamate……da je samo 0,001% te love prepoznalo priliku za sigurnu zaradu od 9,00 – 9,26, ne bi MF uhvatio sve one količine od Uljanika na prodaji po 9,00……mogao bih se okladiti da u tom slučaju cijena nikad niti ne pala ispod 9,10-9,15…..jos bi se potukli tko ce prije kupiti…….

ovom akcijom sa cca 10.33 lipe pao mi je prosijek ulaska na 9.85 kn plus umjesto sto sam morao prije platiti 13k poreza sad je to palo na nekih 8.5k kuna za ovu godinu

još dok opet prodaš po 7, nećeš morati uopće platiti porez, o tome ja govorim
[/quote]

ma na ZSE nitko neće ni morati platiti nikakav porez definitivno 🙂

ovom akcijom sa cca 10.33 lipe pao mi je prosijek ulaska na 9.85 kn plus umjesto sto sam morao prije platiti 13k poreza sad je to palo na nekih 8.5k kuna za ovu godinu

[/quote]

[/quote]
kad ja ovjerim svoje zgubitke na Agrokoricama, možete mi svi pripisati vašu dobit i još će nam ostati, šteta da se ovdje gubitak ne prenosi 5 godina, bio bih bez brige, a i ovako ih izgleda neću imati, dobit se topi svaki dan,
hoće li se nakon ovih Skupština netko i službeno usuditi upisati 0 kao konačnu vrijednost ili će ih samo ukloniti s burze, to mi se čini nekako bezbolnije

[/quote]

[/quote]

Ja sam platio i za 2016 i za 2017. Za 2018 vjerovatno neću morati, osim ako Pevec na izađe na burzu.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Gdje je BID ovdje, šta se događa?

Ceka se Glavna skupstina

Jel danas GS?

Jel danas GS?

U 13 sati! Kolika ce biti dividenda?

Jel danas GS?

znaš da je, u 13h
ima obavijest

BRODOGRADILIŠTE VIKTOR LENAC d.d. – promjena datuma vezanih za glavnu skupštinu
18.09.2018
Obavještavamo vas da je izdavatelj društvo BRODOGRADILIŠTE VIKTOR LENAC d.d. obavijestilo SKDD d.d. o promjeni datuma utvrđivanja popisa imatelja prava za sudjelovanje na glavnoj skupštini. Naznačeni datum utvrđivanja popisa imatelja prava koji glasi „18.9.2018.“ mijenja se i izmijenjen glasi „13.8.2018.“. Slijedom navedenoga ispravljena je korporativna akcija KA: 22397.

Toliko za one koji su mislili da ce pravo glasa / pravo na dividendu imati oni koji kupuju zadnjih dana / tjedana.

New Report

Close