VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako hoces istinu ja sam prodao zadnja 2 tjedna po 9.15 cca 26k komada da bi odmah kupovao istu kolicinu po 9.2 kn e sad pitanje je zasto ako si toliko dobar shvatit ces a ako ne budem ti ljepo objasnio

@snupy

Hajde, pojasni nam

VLEN odavno ima problema sa radnom snagom, nadajmo se da VLEN uprava ne miruje, nego da u ovim teskim trenutcima za Uljanik koristi situaciju i uposljava deficitarna zanimanja.
Sa propascu Uljanika VLEN bi mogao rijesiti problem radne snage za iducih 20 godina.
Nadam se da ne miruju u ovom trenutku

Evo, ovakve stvari ne volim citati po forumima.
Pa vidite da radnici uljanika ODBIJAJU raditi bilo sta drugo,kakve to veze ima s upravom.
Samo trebate upaliti TV i sve vam je jasno,nema potrebe za imaginarnim kalkulacijama.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

“ako hoces istinu ja sam prodao zadnja 2 tjedna po 9.15 cca 26k komada”

…..a tek dvije stranice ranije…..

inace i sam posjedujem kako znate vecu kolicinu dionica 46k komada i moj sef ima isto 13k komada i niti on niti ja nemamo namjeru prodavati po ovim smjesnim cijenama to vam je cca 59 k dionica.

…..toliko o tome i vjerodnostojnosti onih koji se javno hvale svojim dionicama i količinskim stanjem……

ovako ovo vrijedi samo za moj portfelj
nazovem 03.09 svog brokera i zamolim ga da mi izracuna porez na kapitalnu dobit za 2018 sta cu moram platiti u sijecnju 2019 godine on izracuna da cu morati platit cca 13k poreza na dobit normalno jesam izgubio na Thnk cca ove godine 42k kuna i na Jdran-r-b cca 9 k kuna pa sad sta cu imamjako puno Lenca i swap izmejdju kupnje prodaje je cca 5 lipa.Odluku sam donio ostajem u Lecu najmanje 2 godine i tada prodajem cca prvih 16 k Lenca jer mi je ulaz na njih cca prosijeka oko 12.7 kn imamo Fifo jel tako isti taj dan tj 03.09.2018 vracam prvih 10 k Lenca a sa parama od resta tj 6k kupujem Kras -r-a 47 kom po 413kn i uzimam dividendu i kupujem Plag po 1750 kn 10 komada i uzimam dividendu te 302 kom thnk ne sve odmah ali prosijek ulaza 51kn

Dalje prosijecan prosiek ulaza vlen sa obzirom na prve i dionice koje su kupovane i po 9kn pada za nekih 30 lipa po dionici a imam ih znatno a i smanjujem svoju poreznu obvezu.Kako mi je Thnk narasla za 15 kn po dionici nju svu rijeavam danas i uzimam cca 4.5 k zarade i to opet radim sa drugih 10 k Vlen prodajem i opet kupujem da smanjim ulaz za daljnih 10 lipa po dionici sa obzirom da sam zaradio na Thnc ustvari jos ce mi i ostati para plus sitno dividenda plus sto sam smanjio prosijek ulaza za cca 40 lipa jos ako daju dividendu nece biti toliki minus a i porezna obveza ce mi biti manja.Imam sam ove godine pola portfelja u Lrhc kojeg sam rijesio sve i zato imam toliku dobit

Dalje prosijecan prosiek ulaza vlen sa obzirom na prve i dionice koje su kupovane i po 9kn pada za nekih 30 lipa po dionici a imam ih znatno a i smanjujem svoju poreznu obvezu.Kako mi je Thnk narasla za 15 kn po dionici nju svu rijeavam danas i uzimam cca 4.5 k zarade i to opet radim sa drugih 10 k Vlen prodajem i opet kupujem da smanjim ulaz za daljnih 10 lipa po dionici sa obzirom da sam zaradio na Thnc ustvari jos ce mi i ostati para plus sitno dividenda plus sto sam smanjio prosijek ulaza za cca 40 lipa jos ako daju dividendu nece biti toliki minus a i porezna obveza ce mi biti manja.Imam sam ove godine pola portfelja u Lrhc kojeg sam rijesio sve i zato imam toliku dobit

izvrsno,
ostvario si gubitak i nanovo kupio da čekaš 2 god. gubitkom poništavaš dobitke na drugima, ok,
jedino ako u te dvije godine cijena još malo klizne, opet ćeš prodati ?
onda ćeš postati stalni dobitnik gubitaka na VLEN

Moglo bi biti guzve na salteru (ZG), ako je većina odlučila čekati zadnji čas za prihvaćanje ponude……

ovom akcijom sa cca 10.33 lipe pao mi je prosijek ulaska na 9.85 kn plus umjesto sto sam morao prije platiti 13k poreza sad je to palo na nekih 8.5k kuna za ovu godinu

ovom akcijom sa cca 10.33 lipe pao mi je prosijek ulaska na 9.85 kn plus umjesto sto sam morao prije platiti 13k poreza sad je to palo na nekih 8.5k kuna za ovu godinu

još dok opet prodaš po 7, nećeš morati uopće platiti porez, o tome ja govorim

Gdje je BID ovdje, šta se događa?

Sve očekivano.

New Report

Close