VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/default.aspx?id=86440
ovo je dobar predznak

Ovo hoće reći da predstavnik Talijana nije bio na skupštini? Wtf?!

PurCo Zašto je ovo dobar predznak?

mislim da nisu svi jednoglasno suglasni s prijedlogom i možebitnim odlukama na Skupštini, možda ipak profitirate na ovoj nejedinstvenosti, sretno

Ajmo ovaj put ozbiljnije – tko je osoba u Erste fondu (ili bilo tko drugi) kome bi bilo najbolje dati punomoć da prođe dividenda? Ovdje bi svaka dionica mogla odlučivati…
Ako ne želite pisati javno, može i na pp.

A kad je zadnji dan za prihvaćanje ponude za preuzimanje?

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Ovo je vjerovatno izvrstan manevat da se rijese javnoponudarske burekdzijske sitnezi. Koja ce naravno prodati jer je burek u ruci bolje nego peceni fazan na grani.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Nedostajalo 8% glasova. 😝

“Ajmo ovaj put ozbiljnije – tko je osoba u Erste fondu (ili bilo tko drugi) kome bi bilo najbolje dati punomoć da prođe dividenda? Ovdje bi svaka dionica mogla odlučivati…”

Ovo je sad dosta neozbiljno i pomalo otuzno.

Lijepo sam naveo da je gdja Uzelac dobila rijecju i slovima – DVIJE punomoci od malih dionicara do isteka roka za pravo glasa na skupštini (uključujući protuprijedlog za dividendu) – koji je bio 13.08.2018, a druga stvar je sam datum skupštine – on je bio danas – 20.08.2018 (dakle 16.08. je tu bio dan za podatke iz SKDDa).

Dakle, na idućoj skupštini – kako sada stoje stvar, a kako će vjerojatno i ostati – ako bude kvoruma, glasat će se opet o istom protuprijedlogu (koji se odnosio i odnosi se na gorenavedene datume) i ukoliko on bude izglasan, oni koji su bili upisani u skdd na datum 20.08., dobit će dividendu za broj dionica koje posjeduju.

Drugim riječima, nema više nikakvih davanja punomoci i sl……taj vlak je prošao.

oni koji su bili upisani u skdd na datum 20.08., dobit će dividendu za broj dionica koje posjeduju.

jel ovo točno? kako to?

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Slažem se sa kolegom idemodalje da je ovo planirani manevar budućeg
većinskog vlasnika dok ne stekne većinski udio preko 50%…

Kvart99 “Iduća glavna Skupština, s istim dnevnim redom, na istom mjestu, bez obzira na postojanje kvoruma, održat će se 19. rujna 2018. godine u 13,00 sati.”
Zašto ne bi bilo moguće dati punomoć za sljedeću skupštinu? Trebamo onda doći osobno?

Naravno da ti mozes dati punomoc da te netko zastupa i da sudjeluje u radu iduce skupštine koja ce biti odrzana (bez obzira na postojanje kvoruma – ovo mi je promaklo), ali to svejedno ne mijenja na stvari činjenicu da za sve one koje zanima isključivo protuprijedlog za isplatu dividende – a to je ipak većina nas – stvari stoje onako kako sam naznacio u prethodnom postu (ključni datumi – 13.08 – za pravo glasa po tom pitanju i 16.08. – za pravo na isplatu dividende – ukoliko bude izglasana).

New Report

Close