Ako su Talijani protiv isplate dividende to bi značilo da žele okrupniti vlasništvo što pak implicira izdašniju ponudu. Ispravite me ako griješim, imam malo Vlena pa nisam baš pratio.
Ja ne mislim tako. Ja mislim da je izglasavanje dividende uvjet da Erste izađe. Talijani će dati koliko najmanje moraju, a dividendu će ionako isplatiti Lenac, a ne Talijani. I to će biti svojevrsna premija ostalim dioničarima.
A sad, uvijek su mogući obrati i komplikacije.
Ja mislim da:
– ponuda minimum,
– nista divka, zasad,
– mali prodaju masovno,
– fondovi ostaju, nisu ulazili za burek,
– kad se stvar sredi ide jaka divka i rast cijene.
Ovo je ono sto bih ja napravio da sam u kozi jacih igraca. I zato ce tako biti.
Izaslo je da je 9.26 kn cijena u preuzimanju VLEN od Palumbo grupe
Ja mislim da:
– ponuda minimum,
– nista divka, zasad,
– mali prodaju masovno,
Samo mi nije jasno zasto bi izasli sad i zadovoljili se mrvicama? Al dobro, valjda su nekome dovoljne i mrvice 🙂 vise bi dobio da dobije dividendu kasnije
Ja mislim da:
– ponuda minimum,
– nista divka, zasad,
– mali prodaju masovno,
Samo mi nije jasno zasto bi izasli sad i zadovoljili se mrvicama? Al dobro, valjda su nekome dovoljne i mrvice 🙂 vise bi dobio da dobije dividendu kasnije…
Vise mi je upitnik, kako ce poslje poslovati, tj. dali ce preko maticnih firmi prebacivati sav visak dobiti preko materijala, i raznih kombinacija, provizija, a ovdje ostavljati samo mrvice dobiti ?
Čitam ovo rješenje Hanfe i ne mogu shvatiti zašto nisu izričito napisali po kojoj je cijeni kupljena zadnja količina 22,26% od Tankerske Plovidbe.
Zar nisu mogli / trebali lijepo napisati koja je točno ta cijena na temelju koje je konačno nastupila ponuda za preuzimanje?
Premda mi je to teško povjerovati da se Tankerska tako jeftino na kraju prodala, po svemu sudeći, tih zadnjih 22,26% su onda prodali za manje od 9,26kn (moze biti 9,25 ili nize…..svejedno.)
Stvarno čudno.
Znaci 9.26. A ostalo kako sam rekao.
Nego, gdje je to rjesenje? Moze link?
Jedinio da velik broj malih dionicara ode na GS ali pitanje je koliko je to realno za ocekivati.
Evo konkretno meni, zivim skroz juznije i jako tesko mi je doci na GS ali, da zivim negdje blize, otisao bi.
Eto…….s obzirom da mrsavu (minimalnu) upravo objavljenu ponudu, mislim da je dobar čas za podsjetiti da jos ostaje samo par dana za prijavu za skupštinu.
Tko jos nije to učinio, a dvoumi se – preporucam g. Uzelac kao osobu kojoj se bez ikakve dvojbe i sa apsolutnim povjerenjem moze dati punomoc za glasanje o protuprijedlogu.
Ja sam vec uspostavio kontakt i sve dogovorio, a ukoliko se jos netko u medjuvremenu na to odluči, samo moze koristiti za dobijanje potrebnog broja glasova za izglasavanje dividende. Ukoliko ce biti gusto, svaki glas moze biti bitan.
Znaci nista od brze zarade.
Vjerojatno nista ni od dividende ali mozda i isplate dividedndu, da daju traiderima neku zaradu pa da prodaju svoje udjele.
Ali mozda i nastave raditi pritisak na male, ne daju dividendu nadajuci se prodaji udjela traidera.
Ne znam vise ni sam
Meni paše! Ionako ostajem tra-nu
Za druge ne znam što ste očekivali, bar 10,5 valjda?
U pon će se valjda istovariti nezadovoljni, a onda možemo polako gore, pogotovo kako se budemo približavali objavi Q3
Po meni od divke isto ništa (zasad)
Čekam Pjesnika da javi kako je bilo, do tad gradele, crnjak, gin-tonik i to
GO