Mnogo ljudi je kupilo VLEN u veliim kolicinama ocekujuci pristojnu zaradu od ponude talijana.
E sada, ako talijani ne ponude bas ocekivane cifre, a ako mnogi ne prodaju, moglo bi se desiti da se dionica rasprodaje po 6, 7 kuna za pola godine jer se vrlo lako moze desiti usko grlo.
Iako mislim da dionica vrijedi a u buducnosti ce vrijediti puno vise, ali treba biti svjestan i ovoga jer burza je dosta nelikvidna.
Naravno, onaj tko zeli drzati dionicu par godina, za takve mislim da trebaju cuvati.
Sto se tice dividende, nekako mislim da ce namjerno uraditi dodatni pritisak i neisplatiti ju
Sto se tice dividende, nekako mislim da ce namjerno uraditi dodatni pritisak i neisplatiti ju
Sve je čista matematika.
Protuprijedlog je podnesen i treba natpolovična većina prisutnih za GS da se izglasa.
Ja se kladim u to da ce ta natpolovična većina biti na strani MFa & Co.
@kvart
a tesko, bit ce onako kako talijani kazu.
Oni sami imaju vise nego ostatak top 10.
Jedinio da velik broj malih dionicara ode na GS ali pitanje je koliko je to realno za ocekivati.
Evo konkretno meni, zivim skroz juznije i jako tesko mi je doci na GS ali, da zivim negdje blize, otisao bi.
Ma sve je ovdje jasno. Bez Talijana nema nista.
Ako oni odluce zaigrati prljavo, a u to sam gotovo pa siguran jer ih savjetuju ovi iz Interkapitala, Bagrokor Borgovi, onda nema divke i jos ide pad cijene nakon ponude da se pokupi od malih koliko se moze. I to ne za pola godine nego vec dan poslije kad se izmakne tepih.
Ne bas 6-7 kn jer ce se stvoriti potpora, ali jedno 8.xx sasvim realno.
I onda dalje kako bude.
Ali opet, tko ce drzati dionicu 3 godine mislim da ce dobro zaraditi ali problem je sto je dosta traidera uslo sa ocekivanjem brze zarade u roku mjesec dva a kad oni pocmu prodavati i izlaziti, znate i sami sta se dogada.
Ja svoje necu prodavat jer namjeravam da ju drzim 3, 4 odnosno na duzi period, ali da imam namjeru da ju drzim krace vrijeme, vjerojatno bi izasao.
To se neće dogoditi, MF će pokupovati sve po 9 od trejdera.
Hanfa odrzala i ovotjednu sjednicu i opet nema novosti u vezi ponude.
Znaci……čekamo i dalje.
Zivci rade.
Kad god i gdje god od Marselja Konstance sve sto su preuzimali trazili su 50 plus dionicu cak su i sudove vodili oko natpolovicne vecine cisto sumnjam da im to i ovdje nije interes e sad oko punomoci kako da ju dam nekom
Zadnji dan za dobiti dividendu ako je bude je utorak 14.08. sto se same Hanfe tice na sljedecem zasjedanju tj sljedeci tjedan ocekujem povoljno rijesenje a do kraja mjeseca i samu ponudu
Gs je dopodne u ponedjeljak tako da ce se trgovanje cetvrtka vidjeti u ponedjeljak navecer poprilicno sam siguran da je 14.08
Vjerojatno će brzo ponuda… dočim u javnost krenu ovakva PR pisamca: http://www.poslovni.hr/hrvatska/obitelj-palumbo-u-svoju-grupaciju-zeli-i-viktor-lenac-343749