VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je kvartu knedla u grlu od koliko nas ima,
predlažem da mu olakšamo pa ako ovo prođe da se nađemo negdje, okupimo se u nekom hotelu i solidarno podijelimo trošak 🙂

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Nek bude i kuna dividende pa ću biti zadovoljan.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Pjesnik je u pravu.

Ne treba traziti kruha iznad pogače.

Minimum cijene iz javne ponude + izglasana kuna dividende = naša surova realnost + vrlo lijepa premijica Sve skupa – bio bih i sa tim vrlo zadovoljan u ovom trenutku.

evo i ja sam unutra i pratim temu u stopu, samo ne komentiram bas

Sretno svima! 🙂

Pjesnik, kvart
U tome se ocitava sva nasa bijeda:
Dionica koja bi na NYSE varirala do 20 kn ovdje se smatra da je 9.27 puna saka brade, a divka koja je ispod pola EPS-a pak vrlo lijepa premijica. Ali da, zasto bijednicima davati vise kad su s bijedom zadovoljni?
Kako ce javna ponuda i skupstina biti u isto vrijeme sasvim je logicno da vecinski uskrati divku i na taj nacin pritisne da skupi sto vise.
Mozda grijesim, ali…

P.S.
I ona prica “trziste je takvo” je obican izgovor bijednika, jer upravo MI smo to trziste.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Ja se isto bojim da bi mogli uskratiti divku da izvrse veci pritisak, ali VLEN gledam na duze staze.
Ali mozda daju neku super ponudu pa im i prodam.

Znali smo svi da 2018 nema sanse da bude kao 2017 ali da nas 1q i vremenski uvijeti nisu zeznuli, vec bi imali polugodiste + 6, 7 miliona.
Do kraja 2018 mozda +15 mil ali na zalost desilo se sto se desilo.
2019 ce vlen poceti da radi ono sto ocekujemo od njega, a uvijek ima mogucnost da dode neki veliki remont od USA mornarice i da digne dionicu +50% preko noci.

Doista bi mogli, i to je ono na sto smo navikli ko magare na batine. Jer ne racunamo s korektnoscu. Tko zna, mozda se iznenadimo?
Inace, ovo nije protuprijedlog nego zapravo prvi pravi prijedlog trenutnih dionicara koji btw imaju 24%. Onaj prijedlog uprave je bio uvjetovan preuzimanjem i zeljom da se kupcu ne prodaje firma bez love.
Uglavnom, bumo vidli.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

Pozdrav, zna li se kada ce biti objavljena ponuda i po kojoj cijeni pa zar nije danas zadnji rok za objavu ponude?

Pozdrav, zna li se kada ce biti objavljena ponuda i po kojoj cijeni pa zar nije danas zadnji rok za objavu ponude?

Danas ili sutra bi trebalo – ako će postovati zakonski rok.

Ako ne…….only heaven knows……

ako ponude minimum tj. oko 9,25 kn, neće skupiti gotovo ništa, to im je valjda jasno. za skupiti nešto trebali bi dati ponudu od bar 10 kn, a na 11 kn bi već mogli skupiti neku malo veću količinu. da ovo nije kilava zse bilo bi to sve barem +30%,ali to je naša realnost

Na današnoj sjednici Hanfe ipak ništa…….

ako ponude minimum tj. oko 9,25 kn, neće skupiti gotovo ništa, to im je valjda jasno. za skupiti nešto trebali bi dati ponudu od bar 10 kn, a na 11 kn bi već mogli skupiti neku malo veću količinu. da ovo nije kilava zse bilo bi to sve barem +30%,ali to je naša realnost

Ja mislim da bi i skupili na 9,25 kn ako ponude tu cijenu kad dodje taj trenutak dosta bi ih prodalo da ostanu na nuli nego da spekuliranju tko ce im kupit poslje

Ignore : renči

New Report

Close