VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nitko ni slova deset dana.
Svi cekaju izvjestaj i objavu.

Ovo prvo manje-vise, ali ovo drugo…..to je nasa (jedina) nada. 🙂

Nimalo ne sumnjam da ce izvjestaj biti odlican.

Lako moguće……ali u ovoj situaciji, to nije ono što će poprilično dignuti cijenu.

A sta to moze dignuti cijenu bolje od odlicnih rezultata?
Koga briga koliko ce Talijani ponuditi otkupnu cijenu, svakako ju ne mogu delistirati pa nema opasnosti.
Bitnije je da su rezultati dobri nego koliko ce Talijani ponuditi

Dok čekamo ponudu koja, kao što je poznato, moze lako moguce biti minimum od 9,26, nikakvi bajni rezultati neće značajno dići cijenu (ne računam onih par komada s kojima se običnu dizu cijene na ZSE – kao danas na JDRN sa 5,60kn cijena dignuta nekoliko postotaka).

Mene je itekako briga kolika će biti ponuda, a da Vi imate takvu količinu koju ja imam, vjerojatno bi i vama bila…….

Rezultati mogu biti ovaj kvartal sjajni, pa idući opet slabašni, kao što je to čest slučaj sa domacim firmama.
Oni koji su ušli ovdje kao, vjerujem, kolega Snupy, ja, lako moguce i OMF na 9,00kn računaju na izdasnu ponudu sa lijepom premijom, a dugoročno, tko pukovnik, tko pokojnik……

Dok god mirovinci ili bilo tko treci drzi dionice VLEN-a i kontrolira vecinskog vlasnika, binije ce biti koliko dobro firma radi nego koliko ce Talijani ponuditi, bar meni.

2018 je posljednja potencijalno losija godina jer u 2019 dolaze balansne vode, a uvijek ce uletiti i koji Amer iako mislim da ce i 2018 biti nelosa.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/VLEN-fin2018-2Q-NotREV-K-HR.xls

Hvala Bogu da ide ponuda, jer bi inace išli nazad prema 5 kn……

Evo ovdje izvješća koje treba pročitati, ide to lijepo

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/VLEN-fin2018-2Q-NotREV-K-HR.pdf

Nimalo ne sumnjam da ce izvjestaj biti odlican.

Evo, kolega……nadam se da su Vam se ispunile zelje……:)

Izvješće je super, osobito gledano samo Q2, gotovo prepolovljen gubitak iz prethodnog kvartala, u takvim uvjetima ipak je ostvaren poz. NT iz posl. aktvinosti (9,5 mil kn), rast kapitala i rezervi, obveze smanjena (za cca 10 mil kn)
i s obzzirom na uvjete poslovanja koje je Uprava objasnila na 3.-4. str.
no svatko gleda što hoće i želi vidjeti

nego ispravite me ako griješim: prema Zopdd, od dana stjecanja uvjeta za objavu javne ponude, ponuditelj u roku od 30 dana predaje zahtjev HANFA-i, a HANFA u roku od 14 dana mora razmotriti ponudu (čl. 24. Zakona)

Accountant
Novac u banci i blagajni 24 mil.
Pored onog sto ste naveli.

Filozofe su oduvijek mučila pitanja bitka, etike, kauzalnosti itd. Dr. Ivo je to sve riješio s "Idemo dalje!" On je najveći mislioc ikad.

New Report

Close