VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je Erste branio cijenu onda je i on u procesu objavljivanja ponude za pruzimanje

Zar se mirovinski fond s tim bavi? Ako je danas kupio Erste mislim da su završili s kupnjom i da imaju mali ispod 25%. Da ne stvrore obvezu za kupnju, a da možda amerikancima pripreme paket za prodaju.
Naklapam

ako su oni kupili po 9 kn predpostavljam da od ovih 255k trgovanih vise od 160k je njihovih pa su prosli taj prag uh svr je moguce

Ako je Erste branio cijenu onda je i on u procesu objavljivanja ponude za pruzimanje

Zar se mirovinski fond s tim bavi? Ako je danas kupio Erste mislim da su završili s kupnjom i da imaju mali ispod 25%. Da ne stvrore obvezu za kupnju, a da možda amerikancima pripreme paket za prodaju.
Naklapam
[/quote]

koji bi bio interes amera da imaju manjinski paket od niti 25% te ne idu s javnom ponudom? …moglo bi biti baš obrnuto ako erste zapravo kupuje za amere tj. da su ameri sami već nešto skupili i da ako kupe paket od erste prelaze 25% i tada “moraju” dati javnu kontraponudu talijanima s boljom cijenom nego će je ponuditi talijani….zato moguće ni ne prebacuju ništa na sebe dok ne izađe iznos koji talijani nude

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

tako je mislim da cekaju ponudu da daju svoju kontra ponudu nas me interesira tko je skipao ovih 250k dionica ako je Uljanik onda cemo ovdje imati pripetavanje 100 posto

Zoki, to sam i mislila. Da prikupljaju do 25%, a ostatak ameri. I daju ponudu.

Ali kako se onda lulavac koji prodaje nije izborio za veću cijenu?

Opet, Erste može kupovati za talijane jer oni trenutno ne smiju kupovati jer je nastala obveza za preuzimanje. A Uljaniku hitno treba novac.

Evo ja sam stavio nalog 10.000 kom po 9,00, rado ću pomoći Uljaniku sa njihovim problemom oko nelikvidnosti, mi Hrvati se moramo pomagati međusobno 😉

Ali kako se onda lulavac koji prodaje nije izborio za veću cijenu?

Kad vidiš TKO prodaje, onda ti je jasno i ZAŠTO mora prodavati 😉

Ignore: KressoM, delux

Zašto je prešućena ponuda američkih investitora?

Ignore: KressoM, delux

kao što sam i na početku napomenuo, čista mafija, ali što je i za očekivati.
Nema tu kruha !

………. No, Palumbo nosi i reputacijsku mrlju. Pod optužbom da su brodove koristili za nezakonit transport opasnog otpada iz brodogradilišta u Italiji dijelu obitelji i nekolicini suradnika bio je određen kućni pritvor. Financijaši, usto, imaju zadršku i u pogledu financijske snage i potreba Palumba za dodatnim kapacitetima. Inače,……..

Zašto prodaju dionice Lenca po 9 kuna, čak si nisu niti dividendu isplatili,a mogli su izvući 2 kune po dionici samo od prošlogodišnje zarade, nadam se da će se uskoro provesti neka istragica, na svu sreću ameri su u igri…

New Report

Close