Uljanik mora prodati nemaju lipe na racunu Vlen im je utrziv odmah samo po po povoljnoj cijeni ocelujem da Mf ovo poklopi
MFovi mogu nazvati upravu Uljaniku u svakom trenutku i ponuditi otkup, ali moj info kaže da nisu zainteresirani, za sada ……
I mislim da imaju Kune na računu, ali dug prema 3maj ih guši
Hahaha, netko je upravo prodao po 9,10 kn, dakle niže od najniže ponude koja uopće može doći na ZSE i koja bi trebala biti 9,25 kn ili više. Može jedno objašnjenje kupca za tu njegovu računicu? Hvala! 🙂
kolega, uletjeli ste po višoj cijeni i sada vam je problem što netko kupuje ispod ponudbene, brkate kupce i prodavače, što bi vam kupac trebao objašnjavati ? zašto je kupio niže od ponudbene ?
@purco
Naravno da sam mislio na prodavača, običan lapsus što je valjda svakome jasno…ili nije?
vec par puta ste tvrdili da ce Talijani mozda ugasiti VLEN i uvijek vas pitam da mi obrazlozite zasto to mislite ali nikako da mi odgovorite.
Do sada su Talijani kupili minimum 60 miliona kuna dionica VLEN-a, pa vas evo jos jednom pitam, zasto mislite da postoji mogucnost da Talijani ugase VLEN nakon sto potrose nekih 100-tinjak miliona kuna u otkup dionica?
Molio bih vas da obrazlozite vasu tvrdnju?
Grga, MF imaju 70% kapitala od iznosa 92mlrd. kn plasirano u hrvatske obveznice, nisu oni baš nešto pri parama, zato nam se burza i urušava, uložili su u pogrešnu državu, ali opravdanje im je,; morali su, da drufgi mogu izvlačiti, netko mora uvlačiti, tko zna kako će to sve završiti
spanac, evo nema me više ovdje, još ovo i nastvaite pričati bajke bez mene;
razumijem da ste mnogi ovdje uletjeli u Lenac i to po 11, puno njih, svjestan sam da moje pisanje ovdje vam ne odgovara , ali ovo je poslovni forum, ne forum za trejdere dionica ?
Ono što sam decidirano napisao sam siguran, a ostalo sam se ogradio s mišljenjem ili pretpostavkom.
Možda Talijani od Lenca i čudo naprave, ali osobno ne vidim matematiku u toj projekciji.
Nažalost, Uljanik je uzrok ovoj problematici, svoje probleme je proširio na 3maj i Lenac, ali i Tankersku, Grad Pulu i sve zaposlene.
ohladi
to sam nekoliko puta obrazložio, ali mogu ponoviti. I da, ne tvrdim, pretpostavljam !
.
Nikakva nervoza nego treba nagrecat nesto kesa za LRH , i tako se nista ne dogadja na zse , pa evo prilike da se bude dio necega, zbog toga je cijena takva
Onda tko vadi cash iz jedne dionice da bi upucao u drugu, i to kad je riječ o nekoj sici od cca 30-tak k kuna…….mislim da mu je bolje da odmah potrazi drugu zanimaciju……
Predlazem kladionicu……
@purco
Ne budi nervozan, ovdje uopće nije stvar premije jer javna ponuda ne može biti ispod cca 9,25 kn, a ovaj je prodao po 9,05-9,10 kn, dakle bacio je lovu bez veze.
@purco
Ne budi nervozan, ovdje uopće nije stvar premije jer javna ponuda ne može biti ispod cca 9,25 kn, a ovaj je prodao po 9,05-9,10 kn, dakle bacio je lovu bez veze.
Nije on bacio lovu, nego on sada nakon prodaje u rukama ima stvarni keš a Vi imate i dalje “virtualnu lovu” a da bi i Vi imali stvarni keš morate prodati po nižoj nego je on prodao. To je jednostavna matematika.
Meni živa lova a Vama virtualna!