VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To kad kažeš londonski,jeli to misliš na Ivica Todorić style 😀
Šala mala

evo, nakon konzultacija s nekim tatatma

1. referentni dan je 11 06
2. 3 mjeseca unatrag – 10 03 d0 10 06
3. ukupan promet kroz ukupno dionce = 9, 27

Inače držim da je to ebitno – 9, 27 ili 11, 27 ili 7, 27, to nisu milijarde i neću da se zamajavam s tim sitnarijama, ja razmišlajam svjetski, bolje reći londonski

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Cisto da se zna, moje dionice nece dobiti niti po 9, 27, a ni po 11,27

Pa ako mislite da ce ponuda po 9.2kn nitko vam nebrani da svoje sutra stavite na 9.6 za prodaju kad ste toliko hrabri siguran sam 100posto da ce biti pojedene u trenu dam se kaladiti u svih mojih 45k dionica lenca

Kad je prognoza tako losa, a barem su danas bila dva “veca naloga” na 9,30 i 9,25 treba to poklopiti dok ne zbrisu!

OK….sad bar znamo da ukoliko krene napucavanje, netko od nas ovdje prisutnih ima za (odnosno, moze, ukoliko pozeli) iskrcati samo 45k komada…….:)

+ jos cca 50 k od renomirane investitorice

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

3 mjeseca unatrag – 10 03 d0 10 06
Inače držim da je to ebitno – 9, 27 ili 11, 27 ili 7, 27, to nisu milijarde i neću da se zamajavam s tim sitnarijama, ja razmišlajam svjetski, bolje reći londonski

sad kad će očito lenac dobiti novog uglednog vlasnika iz branše koji će ga jačati i širiti da obavlja remonte na ovom dijelu jadrana, cijena od 10 ili 11 kn je sitan burek u odnosu na ono što će se za ovu dionicu dobiti već za godinu dana, a kamo li pričati o cijeni ove dionice kad se opet pokrene tržište prema gore, onda ne bi čudila ni cijena od 20 kn

VLEN bi zbog ovog preuzimanja od strane Talijana (Palumbo) mogao biti jedna jako lijepa priča koja bi mogla iz godine u godinu biti sve bolja, kako se poslovanje bude širilo i poboljšavalo.

Ignore: KressoM, delux

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Talijanski-Palumbo-Group-preuzima-Viktor-Lenac

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Po promjenama u SKDD-u dva Erste fonda nadokupila….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Zanima me jedino po koliko je Tankerska prodala svoj paket. Ako je isto išlo po 9.25, onda je to cijena preuzimanja i u nekom kraćem – srednjem roku će tu i ostati. Međutim ako je prodala po nekoj VEĆOJ cijeni…

VLEN bi zbog ovog preuzimanja od strane Talijana (Palumbo) mogao biti jedna jako lijepa priča koja bi mogla iz godine u godinu biti sve bolja, kako se poslovanje bude širilo i poboljšavalo.
[/quote]

Može koja riječ o tim talijanima s obzirom da sumnjam da ima puno ljudi koji ih poznaju toliko kao vi? Što nude, na kojim su tržištima, gdje su komplementarni s VLEN-om i u kojem smjeru bi ga mogli razvijati…

Hvala!!

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

New Report

Close