VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo je 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nije ni meni najjasniji, na nekim dionicama je nakon promjene od 10% (ovdje), a na nekima nakon 5% (THNK). Koji algoritam to odlučuje nije mi jasno. U svakom slučaju sljedeća je na 12.7 pa ćemo vidjeti gdje je ovdje kraj…

http://zse.hr/default.aspx?id=32822

Ovak to ide.
10%.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.seebiz.eu/palumbo-group-kupio-14-viktora-lenca/ar-175357/

The word is out.
Bit će zanimljivo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

E pa sada….. tko je kupio po 8,80, a prodaje po 11,80…. na količinu od tisuću komada, ima lijepih 3000 kn zarade.
Niti kopao, niti orao…. samo bio pametan.
Nije to loše.

@serislav

Statički limit Dinamički limit Limit za produljenu dražbu

kujca ja to ne kužim.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Na 10% je. Od neke cijene. A koje ne kužim ni ja.;-)

Ide na 10% od cijene otvaranja, pa sljedećih 10% i tako dalje. Znači 10,7 pa 11,7 pa 12,7 itd. A s obzirom da ovdje praktično nema bid-a iznad 11 Kn ovako mogu manipulirati cijenom do sutra, blokada prema gore pa prema dolje…

Upravo izveden bear trap. Oprez.

Ma neka izvode što god hoće.
Ovdje je sad neka druga igra.

Da li se Talijanima isplati ugasiti Lenac ?

http://www.seebiz.eu/palumbo-group-kupio-14-viktora-lenca/ar-175357/

@petrollio

Palumbo Group kupio 14% Viktora Lenca Autor/izvor: SEEbiz

RIJEKA – Talijanski Palumbo Group je proteklih dana velikim kupnjama dionica postao vlasnikom preko 14 posto Viktora Lenca.
Udjele je kupio od Tankerske plovidbe koja je prethodno najavila mogućnost prodaje udjela u Lencu. Posrednik u poslu bio je Interkapital.

Dionice Lenca (ZSE:VLEN-R-B) jutors su najveće dobitnice na Zagrebačkoj burzi. Cijena im je uzletjela 18,6 posto, na 11,50 kuna.

Prije nekoliko tjedana udjele u Lencu počeo je prodavati i Uljanik.

Brodogradilište iz Martinšćice interesantno je i zbog snažne suradnje koju su uspostavili s Američkom ratnom mornaricom i servisiranjem brodova njihove Šeste flote.

Sve upućuje da će u vrlo dogledno vrijeme, kroz idućih nekoliko mjeseci, doći do velike promjene u vlasničkoj strukturi Lenca. Pretpostavlja se da će potencijalni ulagač(i) tipovati kako doći do većinskog paketa dionica u Lencu, odnosno do 51 posto. To se može osigurati jedino tako da Tankerska plovidba i Uljanik zajedno prodaju svoje dionice.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close