VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skriveni nalog je na prodaji na 9,25 kn…a veliki nalog na kupnji je na 9,2 kn. Logično bi bilo da jedan drugoga poklope jer je razlika samo par lipa, a kako to ne rade, izgleda da ovaj na 9,20 kn pruža potporu ovome koji prodaje na 9,25 kn tj,. da je to zapravo prodavačev nalog?

Ignore: KressoM, delux

Trgovanje.

– najprije je s trgovanjem nešto mutila TNPL.
– pa potom za ozbiljno počeo prodavati Uljanik, za njim i TNPL.
– ovo danas izlaze maleni.
– vidjeli maleni da je vrag odnio šalu, brže bolje to prodaju, sjedaju na svoje traktore i beže, prava bežanija.
– beže sa ZSE, a koliko vidim masovno beže i iz RH.
– kako stoje stvari izgleda ni jedan traktor neće ostati na ZSE i RH.

– I love this game.
Pozdrav !

Po svemu sudeći da će nam Ivana “ostareti” na ovom ulaganju. Divke ni od korova, a sada krenula i bežania!

https://novac.jutarnji.hr/incoming/dionice-gorenja-podivljale-nakon-najave-preuzimanja-i-neki-u-hrvatskoj-trljaju-ruke/7342428/
Ovdje jedino da kakvi KInezi ulete jer oni imaju para ko ko salate na zelenoj pijaci!

Mene je strah tko kupuje tolike pakete dionica, da nebi lagano kola krenula nizvodno.
Ograđuju se oko Lexa, ali mislim da bi Viktor mogao krenuti nizvodno ipak su to igraci.
Ipak su tu veliki igraci, a ovce triba sisat.

Mene je strah tko kupuje tolike pakete dionica, da nebi lagano kola krenula nizvodno.
Ograđuju se oko Lexa, ali mislim da bi Viktor mogao krenuti nizvodno ipak su to igraci.

zašto bi činjenica da netko kupuje velike pakete dionica bila razlog da bi kola mogla krenuti nizbrdo??

Skriveni nalog je na prodaji na 9,25 kn…a veliki nalog na kupnji je na 9,2 kn. Logično bi bilo da jedan drugoga poklope jer je razlika samo par lipa, a kako to ne rade, izgleda da ovaj na 9,20 kn pruža potporu ovome koji prodaje na 9,25 kn tj,. da je to zapravo prodavačev nalog?

Vjerovatno, samo pitanje je cilja.
Ili prodaju radi netko tko nema bas nekog velikog iskustva jer je blokirao trgovinu, ili je cilj bas drzati cijenu na trenutnoj i cekati crni celik

Imaš na ponudi sasvim dovoljno dionica po 9.25 što je jako dobra cijena. Prestani drukati da padne još niže nego kupi ako misliš da je dobra cijena ili nemoj ako ne misliš.
PS: mali detalj za razmišljanje: socijalistički mastodont pred stečaj prodaje svoj paket dionica (jeftino) grupi koja je upetljana u sve zamislive muljaže u RH i sad mi netko hoće reći da će oni izgubiti lovu na ovome? Dajte molim vas. Ovo čudo ide gore ko raketa čim se odradi transakcija do kraja…

molio bi nekog strucnoga oko ovoga broda Delfin u Lencu on je tu vec duze od 3 mjeseca o cemu se tu radi i dali je i kakav to brod ako tko zna hvala

Imaš na ponudi sasvim dovoljno dionica po 9.25 što je jako dobra cijena. Prestani drukati da padne još niže nego kupi ako misliš da je dobra cijena ili nemoj ako ne misliš.
PS: mali detalj za razmišljanje: socijalistički mastodont pred stečaj prodaje svoj paket dionica (jeftino) grupi koja je upetljana u sve zamislive muljaže u RH i sad mi netko hoće reći da će oni izgubiti lovu na ovome? Dajte molim vas. Ovo čudo ide gore ko raketa čim se odradi transakcija do kraja…
[/quote]

Jel vi znadete što je uopće Interkapital i koje usluge nude?

Za vašu informaciju Interkapitalov račun je skrbnički račun! Pa pogledajte samo koliko ima Interkapitalovih računa samo u top10 kompanija….po vašem Interkapital bi imao više dionica nego mirovinci hahaha

[/quote]
Vidi prijatelju kupi ih ti slobodno po 9.25, ja ću ih nadokupiti ispod cijene ili ih tebi prodat ispod 10 Kn.
Nemoj ti drukat cijela ZB u teskoj banani, a meni savjetujes po 9.25 samo izvoli ja cekam sa kesom.
Kakva bi vijest trebala doći da VL ode gore???

Kakva bi vijest trebala doći da VL ode gore???

– dividenda i poslovanje s dobiti.

– I love this game.
Pozdrav !

Tankerska pala na 27%, skrbnicki na14%

New Report

Close