VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Grga
Dobar prijedlog.
Nego eto mi nemamo nekoliko milijuna eura.
Inace, prijedlog je sjajan.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Obveza javne ponude je po najvisoj cijeni stjecanja unazad godinu dana otkad steknes 25%.
Spekulativno, ove razine necu prihvatiti.
Radije riskiram cekajuci otvaranje poslovanja jer ovo bez talona nije, spurijus mi kaze.
U slucaju delista opet moraju platiti cijenu 3mj prosjeka pa sad sto bude.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ma, ovo je sprdačina – tko normalan prodaje takve palete preko bueze – ap jel imaju ti ljudi ikakvog fin iskustva i znanja – nek uzmu invest savjetnik ai nek i on nade ozbiljnog kupca, sasvim sigurno bi dobili više no sada. ako ne, ne moraju pristati i opet mogu prodati na burzi.

ovo je djetinjasto što uljanik radi. evo, nek me netko ispravi – ZN ALI ITKO IGDJE IKADA ZA SLIČAN PRIMJER NA NAŠOJ BURZI DA JE NETKO IŠAO PRODAVATI 35 POSTO VLASNIŠTVA KAO DA PRODAJE KRUMPIRE I MLADI LUK NA PLACU – tebi pol kile, tebi dvije vezice

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ma, ovo je sprdačina – tko normalan prodaje takve palete preko bueze – ap jel imaju ti ljudi ikakvog fin iskustva i znanja – nek uzmu invest savjetnik ai nek i on nade ozbiljnog kupca, sasvim sigurno bi dobili više no sada. ako ne, ne moraju pristati i opet mogu prodati na burzi.

ovo je djetinjasto što uljanik radi. evo, nek me netko ispravi – ZN ALI ITKO IGDJE IKADA ZA SLIČAN PRIMJER NA NAŠOJ BURZI DA JE NETKO IŠAO PRODAVATI 35 POSTO VLASNIŠTVA KAO DA PRODAJE KRUMPIRE I MLADI LUK NA PLACU – tebi pol kile, tebi dvije vezice

Slazem se.
Samo su ovi pred stecajem i to je pod muss.
Ali da je moralo bolje ipak, da.

Uljanik svoj dio prodaje sa gubitkom uspoređujući sa vrijednošću koju je platio za te dionice.
Stanjem na tržištu opravdavati će stvorene gubitke.
Stanje na tržištu “prilagođeno” je dogovorenom pretovaru.
Dionice koje se pretovaruju nisu namijenjene svima, nego u jako dobro kontroliranoj prodaji dolaze u prave ruke.
Da poželite sutra kupiti sličan paket, za Vas ne bi bilo.
Ja to zovem makinacijom , ali na ZSE ima i puno “ljepših” stvari.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dragicevic-sindikat-ce-poduprijeti-strateskog-partnera-3-maja-ali-bez-vecih-otpustanja-foto-20180507/print

Na upit hoće li, nakon što je nedavno prodao 4,53 posto dionica Brodogradilišta Viktora Lenca, Uljanik prodati i ostalih 30,1 posto dionica, Rossanda je rekao da je prodaja dionica pokrenuta radi ublažavanja nelikvidnost u Uljanik grupi te da će najveći dio novca biti usmjeren prema 3. maju.

Dodao je da je namjera unovčiti što više na kvalitetan način, bez želje da se upropasti Lenca kako bi bila poboljšana situacija u 3. maju.

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/dragicevic-sindikat-ce-poduprijeti-strateskog-partnera-3-maja-ali-bez-vecih-otpustanja-foto-20180507/print

Na upit hoće li, nakon što je nedavno prodao 4,53 posto dionica Brodogradilišta Viktora Lenca, Uljanik prodati i ostalih 30,1 posto dionica, Rossanda je rekao da je prodaja dionica pokrenuta radi ublažavanja nelikvidnost u Uljanik grupi te da će najveći dio novca biti usmjeren prema 3. maju.

Dodao je da je namjera unovčiti što više na kvalitetan način, bez želje da se upropasti Lenca kako bi bila poboljšana situacija u 3. maju.

Znaci oni prodaju dionice radi tekuce likvidnosti?

Ouuuch!

To ne zvuci bas dobro. Iako to ne govori ništa o vrijednosti, samo o nasušnoj potrebi.

ti koji su kupili 9 posto lenca sigurno znaju sta rade ako su istinite iformacije da iza kupnje stoji Usa fond onda niti ovih preostalih 25 posto dionica Vlenca nece biti nikakvi problem drugi par opanaka je Tnpl ali oni i ovako nemaju problema sa likividnosti tako da oni po ovim cijenama sigurno nece prodavati jer su ih i sami 2011 platili po 10 kn

ne lupetajte o tih 9%…zna se ko je kupac..

Ja ne znam. Vi?

Obveza javne ponude je po najvisoj cijeni stjecanja unazad godinu dana otkad steknes 25%.
Spekulativno, ove razine necu prihvatiti.
Radije riskiram cekajuci otvaranje poslovanja jer ovo bez talona nije, spurijus mi kaze.
U slucaju delista opet moraju platiti cijenu 3mj prosjeka pa sad sto bude.

a kakav delist? pa što se TNPL ništa ne pita?
vidim da oni po ovim cijenama i na ovim razinama ne prodaju, u intervjuu su rekli da ako dođe prava ponuda, da su spremni istupiti iz suvlasništva
sad samo spekuliram, ali mislim da je to znatno >20 kn

Pavelin se isto boji delista pa je kupovao neki dan po 9,15 kn jel?

New Report

Close