VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vjerovatno dogovor po 9 kn.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kao što sam bio napomenuo, tko Vam je rekao da će biti dividende?

Čestitke upravi na pametnom potezu i štednji za crne dane koji dolaze.

Lp

iz danas objavljenog izvještaja 2017. godinu, iz obraćanja PU:

accountant, 25.04.2018. u 15:45
…Američka ratna mornarica i ruski Sovcomflot Group potvrdili su svoj status naših strateških klijenata…

to je svim dušebrižnicima koji su pisali ovdje da je Končar proruski orijentiran, da to Ameri neće dozvoliti i slični bulšiti: trebamo se brinuti samo oko kvalitete izvedenih radova a to ovdje očito nije problem; u tom smislu crveno i crno idu ruku pod ruku

nevidim u cemu je problem kapital ostaje u firmi osim sto ce 1q2018 biti los neznaci da ce cijela godina biti takva

Pa izvjesce je vrh… pročitajte pa onda komentirajte…netto dobit 37 mil kn, a naglasak u izvještaju je stavljen na financijske rezultate tr stanje imovine, kapitala i obveza matičnog društva.
I da, ovaj ko je danas pokupio 749.000 dionica..zna očito sta uzima..

Vidjet cemo novog suvlasnika uskoro.
U svakom slucaju zna sto kupuje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vidjet cemo novog suvlasnika uskoro.
U svakom slucaju zna sto kupuje.

Procitajte moj post…vec sam Vam napisao pa cu opet, prodaju i/ili prva dva najveca vlasnika, kupuju “mirovine”…pretumbacija

jos jednom mi to govori da 99,9% ljudi na ovoj temi pa tako i na forumu nema osnovne informacije o stanju i potezima na TK u RH

Imamo ideju sto se zbiva, ali dok ne vidis crno na bijelo ne mozes znati za pojedine slucajeve.
Logicno je da kupuju vrijednost jer moraju nadoknaditi Agrokor. Inace im slijedi ukidanje.

Lp

Pa sad…u ovoj zabokrecini kupovati dionice koje ne daju dividendu, nekako mi nema previse smisla. Danas 17, sutra 9, a nikakva dividenda. Bzvz.

Lp

Pa sad…u ovoj zabokrecini kupovati dionice koje ne daju dividendu, nekako mi nema previse smisla. Danas 17, sutra 9, a nikakva dividenda. Bzvz.
[/quote]
sukladno vašem postu
ZSE treba premjestiti sjedište u Lokve
kreee kreee

Kera Ivanica jos 2500. Auuuuu…
Sutra cemo vidjeti kako i zasto je to tako.
Uz dobre nove vlasnike cim Uljanik izadje evo nas na 15ak kn u tili cas.
Na book value uz odlican P/E.
A i za divku ce se onda drukcije pricati.

Uljanik je 24.4. prodao 12.177 dionica od trgovanih 12.370. Bit će zanimljivo sutra vidjeti tko je kupac ovih 767.821 dionica od 25.4.

New Report

Close