VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo…..ostalo jos “samo” 30-tak tisuca komada od onih 80…….

Protuprijedlog ?
Kada je to i kod koga prošlo.
Zaboravite to.
Gdje su oni koji su najavljivali divku od 1-2 kn. Tamburaši !

pa i ja sviram tamburicu 🙂
no nije taj novac izgubljen, spaljen ili zamračen, ostaje u zadržanoj dobiti dakle u kapitalu društva
može se i naknadno isplatiti

nego, lažan nalog na 9,00 kn ha? nekome dobro…

kako sad bježe kupci na 9 kn 😛

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ovdje je dosta napeta situacija, gdje osim drugog i prvi dioničar bi rado prodao udio.
Možda da ponude zajednički paket, od gotovo 72%, bi lakše išlo ?

Ovo je bio prijedlog Uprave.
Uprava po definiciji voli imati što više novca na raspolaganju zbog ulaganja itd.
S druge strane, dioničarima sigurno treba lova.
Tu nema greške.
Vidjet ćemo…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nalog od 7.000.000 Kn na bidu. Sad sam vidio sve…

Prošao. Baš da vidimo tko je to bio.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ma kakvi su ovo prekrcaji.
Ovo samo moze izaci Uljanik.
7 mil kuna prekrcaj.

ohoho ho ho šta to bi?

Stvarno bu se Lenac na burzi prodal.

750.000 dionica iskipano na 9 kn!?? Pa ovi će stvarno rasprodavati većinski paket VLEN preko burze?!?

Ignore: KressoM, delux

750.000 dionica iskipano na 9 kn!?? Pa ovi će stvarno rasprodavati većinski paket VLEN preko burze?!?

Cemu onda davanje vise od 9 kn???ne razmijem ove sta se guraju gore,idi dole kupi jeftinije

New Report

Close