VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

redovno održavanje, ostaje mjesec dana

“USS Mount Whitney” ponovno u Viktoru Lencu

Redovno odrzavanje.
Znaci redovna kinta za naseg Vlenca.
Milina.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

aljošu za premijera. irka u dvije godine da postanemo.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Vidim da je Vlen jako dobra dionica pa sam i ja malo omastio brke, zahvaljujući Uljaniku.
Kad citam sto pisu pojedinci ja sam se malo unovcio, nije puno, ali mene veseli.

Lijepo za vidjeti..

"Čak tri broda Američke ratne mornarice od jučer su u brodogradilištu »Viktor Lenac« što je, pohvalili su se u ovom škveru, neviđen prizor, barem što se tiče europskih brodogradilišta, da su istovremeno na poslovima održavanja i remonta čak tri američka ratna broda."
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Tri-americka-broda-u-Lencu-USS-Mount-Whitney-stigao-na-remont

– još nam je samo nedostajao taj Mount Whitney da cirkus na ovoj dionici bude potpuni.
– kako ste podigli cijenu do 9.90kn.
– a tu nas čeka prva mina s 0.5M.
– a ona malo veća s 60Mkn nemamo pojma na kojim je cijenama.
– na kojim cijenama će se tu umiješati Tankerska ???
– a i onaj Darko Končarko i njegov ruski lobi, baš nam je on trebao.
– pa još krajem idućeg tjedna dividenda.
– i još 1Q18. koji baš ne obećava.

– puno sam se potrudila rušiti tu cijenu na neke razumne razine i vi mi sve to pokvarite za jedan jedini sat.
– što će te sada u ponedjeljak, dizati na 15kn ???
– zar vam nije bio dobar moj plan da to kupujete po 5kn, ali ne vi želite po 10kn.
– a za 5kn za iste novce dobijete duplo više dionica nego da kupujete na 10kn.

– meni više ništa nije jasno.
– na ovoj dionici imam previše nepoznanica.
– što vi mislite o cijeni na ovoj dionici, ali morate gledati na stvar trenutka np. Agrokor, cjelokupni pad burze, pad nekih jako dobrih dionica, zanemarivo mali promet na burzi.
– baš me zanima odakle vam 65.000.000kn da podignete ovu dionicu s 10kn ???

– I love this game.
Pozdrav !

"Čak tri broda Američke ratne mornarice od jučer su u brodogradilištu »Viktor Lenac« što je, pohvalili su se u ovom škveru, neviđen prizor, barem što se tiče europskih brodogradilišta, da su istovremeno na poslovima održavanja i remonta čak tri američka ratna broda."
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Tri-americka-broda-u-Lencu-USS-Mount-Whitney-stigao-na-remont

– još nam je samo nedostajao taj Mount Whitney da cirkus na ovoj dionici bude potpuni.

– puno sam se potrudila rušiti tu cijenu na neke razumne razine i vi mi sve to pokvarite za jedan jedini sat.
– zar vam nije bio dobar moj plan da to kupujete po 5kn, ali ne vi želite po 10kn.

– što vi mislite o cijeni na ovoj dionici, ali morate gledati na stvar trenutka np. Agrokor, cjelokupni pad burze, pad nekih jako dobrih dionica, zanemarivo mali promet na burzi.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Nije ni vama lako.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Dam se kladit da su Vase dionice na prodaji na 10kn.
Svaka cast, kapa do poda.
Jos jednom ste pokazali (dokazali) da ste krema ZSE-a.

Rastimo zajedno...

CERP/REPUBLIKA HRVATSKA.

– ti imaju 309.377 dionica ili 1.84%.
– taj CERP na mnogim dionicama prodaje i prodaje.
– ne znam što na ovoj dionici čekaju s prodajom.
– tako isto su čekali na dionicama Todexa i dođe LexAgrokor i zahebe ih nego tako.

– I love this game.
Pozdrav !

Gđa Ivana, i ja se čudom čudim ovim ljudima… Sad moram skupiti mrežu i postaviti je na 10kn cca…
Ovi ljudi kao da ne rade sa vlastitim nofcima pa im je svejedno kupili istu vrijednost za 5 ili duplo kuna 🤔

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Dam se kladit da su Vase dionice na prodaji na 10kn.

– na prodaji na 10kn imate više prodavača.
– mojih 500 dionica vam cjenovno ne mogu utjecati na cijenu dionice.

– I love this game.
Pozdrav !

Sad moram skupiti mrežu i postaviti je na 10kn cca…

– za skupiti dionice na 10kn ne treba vam mreža,
– za to će vam trebati milijuni kuna,
– a odakle nam ti milijuni kuna za kupiti te dionice VLEN.
– jedino rješenje je odigrati jednu kombinaciju Eurojackpota,
– a i to je tek u petak, pa još čekati tjedan dana da vas isplate…
– računala sam, kad vam država oduzme porez i prirez još će vam sigurno ostati dovoljno nofaca za kupnju dionica VLEN od Uljanika i ostale ekipe koja rasprodaje ovu dionicu.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close