VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko puta se od mjeseca studenog prošle godine na ovom forumu “anticipiralo” dno počevši od 16 kuna pa evo sve do 8 kuna?
Pa kad ti anticipatori iz prvih dana krenu revidirati svoje anticipacije nakon 1QFI bit će anticipacija dna i na nižim razinama od 6 kuna.

Koliko puta se od mjeseca studenog prošle godine na ovom forumu "anticipiralo" dno počevši od 16 kuna pa evo sve do 8 kuna?
Pa kad ti anticipatori iz prvih dana krenu revidirati svoje anticipacije nakon 1QFI bit će anticipacija dna i na nižim razinama od 6 kuna.

Sasvim moguće i to da bude.
Međutim kretanja tako ne sugeriraju.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Čitajući većinu postova na ovoj temi zadnjih pola godine, od cijenovnih razina 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8…kuna, sugeriranja su bila suprotna događanjima.
Džaba ste krečili svo to vrijeme i puno tinte uzalud potrošili…

Na pravom ste putu k uspjehu…natječite se s izmišljenim nickovima, zanemarite stvarne gubitke

– gospon Stock, danas u 12:22 jedina dionica koja ima kakav takav plus od +3.39% je dionica VLEN.
– sve ostalo na ovoj burzi koja sebe naziva ZSE vam je u minusu ili crvenom, ima nešto i na nuli.
– znači da ste jučer kupili onu jednu dionicu VLEN koja se je protrgovala na burzi vi bi danas bili u plusu 3.39% minus brokerska provizija, minus porez na kapitalnu dobit, minus prirez na kapitalnu dobit.

– I love this game.
Pozdrav !

– gospon Stock, danas u 12:22 jedina dionica koja ima kakav takav plus od +3.39% je dionica VLEN.
– sve ostalo na ovoj burzi koja sebe naziva ZSE vam je u minusu ili crvenom, ima nešto i na nuli.
– znači da ste jučer kupili onu jednu dionicu VLEN koja se je protrgovala na burzi vi bi danas bili u plusu 3.39% minus brokerska provizija, minus porez na kapitalnu dobit, minus prirez na kapitalnu dobit.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
jučer sam mislio pokupiti tu jednu dionicu
ali nisam uspio i danas sam cijeli dan žalostan

http://prntscr.com/j7tzn0 to bi bilo danas 20.04.2018

Mozda neki popravci u garantnom roku.
A mozda redovno odrzavanje na pola godine.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ne znam, sada da vidimo kako se drži ‘kota 10’ s cca pola milje kn na prodaji…

ne znam, sada da vidimo kako se drži 'kota 10' s cca pola milje kn na prodaji…

🙂
Rasprodaja gotova.
Slijedeći tjedan završavamo na 12.
Uljanik će svoje prodati po 15.
🙂

“Čak tri broda Američke ratne mornarice od jučer su u brodogradilištu »Viktor Lenac« što je, pohvalili su se u ovom škveru, neviđen prizor, barem što se tiče europskih brodogradilišta, da su istovremeno na poslovima održavanja i remonta čak tri američka ratna broda.”
http://novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Tri-americka-broda-u-Lencu-USS-Mount-Whitney-stigao-na-remont

O cemu se radi?

New Report

Close