VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.portauthority.hr/documents/pierShipList_18_04_2018_13_24.pdf

Još se malo zagužvalo.
Tvornica novca.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ono kad prosipaš po bidu iz tebi neznanih razloga pa moras skidat s aska…. 😀

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Cijena od 9 kn i ne kupuje se. Da je netko govorio prije 2_3 mjeseca da ce vlen doc na 9 kn,odmah bi mu rekao da je to premija od cijene.a sad se ceka na 8,7,6,5,4 itd. Ne znam za vas ali ja danas malo ugrabio,ovo je za mene pravi zicer,nesto kao atpl na 500. Pozz

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Cijena od 9 kn i ne kupuje se. Da je netko govorio prije 2_3 mjeseca da ce vlen doc na 9 kn,odmah bi mu rekao da je to premija od cijene.a sad se ceka na 8,7,6,5,4 itd. Ne znam za vas ali ja danas malo ugrabio,ovo je za mene pravi zicer,nesto kao atpl na 500. Pozz

Nakon silnih tona posijanog straha ovdje nije vijest da se na 9 ne kupuje nego da se ne prodaje.
No dobro. Pricekajmo FI i poziv na GS.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ma nije to nista cudno, ljudima nakon zbivanja s Todexom i ovakvih prometa je pun hmm.kapa, Zsea i vjerujem da bi zatukli i Rivp i Ht kad bi se makli veci nalozi 50% nize i nikad se vise ne vratili, jednostavno po meni je ovo faza frustracije

Uljanik d.d.
– evo danas se vidi nova prodaja dionica…

– evo za danas -2.149 dionica.
– podigli su količinu.
– ovo je tek zagrijavanje.
– a možda prate ovu temu i moje pisanje kako će im trebati 25g. za izlaz iz VLEN.
– sigurna sam kako ti mernageri Uljanika prije tih 25g. planiraju ići u mirovinu pa će tu prodaju malo ubrzati.

– I love this game.
Pozdrav !

Uljanik d.d.
– evo danas se vidi nova prodaja dionica…

– evo za danas -2.149 dionica.
– podigli su količinu.
– ovo je tek zagrijavanje.
– a možda prate ovu temu i moje pisanje kako će im trebati 25g. za izlaz iz VLEN.
– sigurna sam kako ti mernageri Uljanika prije tih 25g. planiraju ići u mirovinu pa će tu prodaju malo ubrzati.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

A 2.322 je cijela kolicina od tog dana.
Znaci samo 173 kom je prodao netko drugi.
Ali se zato vidi tko kupuje, i to sve jace.
Znaci racunica postoji.
Odlicno.
Hoce, ubrzat ce, preko OTC.
A zapravo bi bilo najbolje da rasprodaju na burzi. Jer bi to znacilo da je posao skroz cist. I jos bi bilo jeftinije.

@hasenfefer
Imam 258 dionica, znaci bolje da ih odmah prodam nego cekati da budu vrijedile kao od Leda, ili Jamnice ili…?

VLEN.

– što je ovo, gdje je nestalo trgovanje ???
– što nam učini ova uprava Uljanika s prodanih 3.000 dionica.
– ako se nastavi ovakvo netrgovanje ode ovo iz Crobexa.
– a ono trgovanje u 13:00 pa tko da više.
– ajmo menageri Uljanika, zanam da ovo čitate, pokrenite trgovanje, ima vam dosta kupnje na 8kn.
– ma možete vi to prodavati i za 3kn, ionako za te dionice niste ni orali ni kopali a znam kako će za vaše menagerske ugovore svaka kuna dobro doći.

– I love this game.
Pozdrav !

VLEN.

– ajmo menageri Uljanika, zanam da ovo čitate, pokrenite trgovanje, ima vam dosta kupnje na 8kn.
– ma možete vi to prodavati i za 3kn, ionako za te dionice niste ni orali ni kopali a znam kako će za vaše menagerske ugovore svaka kuna dobro doći.

– I love this game.
Pozdrav !

Jel doista mislis da preko 5 mil dionica ide preko burze? ZSE? Da je NYSE ajde…

VLEN.

– I love this game.
Pozdrav !

Ostajemo u Crobexu sigurno,jer je već napravljeno prometa za 100 dana po 15 tis,kn prosječno.b.U razdoblju slijedeća četiri mjeseca i desetak dana tj do 1.9. treba napraviti još cca 50 tis EUR prometa.
Ne treba dodatno dolijevati ulje na vatru i širiti dezinformacije.A kada krene to će se odraditi u desetak dana,a možda i u jedan.Vjerujem da će potreban promet napraviti jedan ozbiljniji trejder.I bez izlaska Uljanika likvidnost će biti dostastna za ostanak u Crobexu.

Znaci mozemo rezimirati kako slijedi:
– Uljanik prodao sitno, a mali napravili bezaniju,
– oni koji su anticipirali dno bili su na bidu,
– cijena pretovara 10 kn.
Samo ostaje pitanje da li prije ili poslije skupstine. Ili narodnim jezikom: kome ide divka?
Tipujem poslije, odnosno Uljaniku treba lova pa kad je bal nek je maskenbal.

New Report

Close