VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sumnjam da bi Uljanik prodavao da se razmatra dividenda

Lijepo su se insajderi iskrcali sa 13 na 10 (pogotovo nakon odlicnog q4).
Uf uf, gadno za gledat, a jos gadnije za novcanik.
Jucer dokupio, ali necu vise.
Strah je vrag…

Rastimo zajedno...

Ja sam uzbuden sto Uljanik izlazi i sto ce mozda srusiti dionicu
Imam VLEN, u zadnje vrijeme ga nisam nadokupljavao ali ako bude cijena padala, definitivno hocu i uzbuden sam radi toga.

A odakle tebi da je TNPL u financijskim problemima?

– a odakle tebi da TNPL nije u financijskim problemima.
– zašto kradu ???
– gdje je s njihovog računa nestalo 67.166 dionica VLEN ???
– hoće li o toj transakciji biti obaviješteni maleni na skupštini dioničara ???
– neće.

– I love this game.
Pozdrav !

Trgovanje.

– što je ovo danas ???
– protrgovali ste 1 dionicu VLEN.
– očito vam je skupo na 9.30kn.
– evo ja vam čekam na oko 8kn.

– I love this game.
Pozdrav !

– zašto kradu ???
– neće.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ivana, ne njonjaj.
Prema FI za 2016 g. dostupnom na RGFI tvrtka TNPL u bilanci ima oko 320 mil kn novca i ekvivalenata, a te godine je ostvarila skoro 180 mil kn dobiti.
Gledajući vozarine za tankersko-bulkerski mix kakvim raspolaže TNPL vozarine su u 2017 bitno veće nego u 2016.
Stoga zaključujem sa 100% sigurnosti da TNPL NIJE U FINANCIJSKIM PROBLEMIMA.

Gdje su dionice?
Pa prodali netjacima da zarade za burek.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

– zašto kradu ???
– neće.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Znam, jer prije nego sto pocnem laprdati i pametovati, ipak pogledam i proucim financijska izvjesca. Tak znam.

Znam, jer prije nego sto pocnem laprdati i pametovati, ipak pogledam i proucim financijska izvjesca. Tak znam.

– gospon auuauu ako znate za kriminal, a pišete da znate, dužni ste ga po našim zakonima prijaviti institucijama koje progone te kriminalce.

– I love this game.
Pozdrav !

Dosta nervoze se ovdje osjeti ?
Kakav se F1 očekuje ? Ne baš.
Ako pritom znamo da Uljanik izlazi, a što govori da od dvidiende ni D, onda su očekivanja na cijenu dionice jasna , čemu nervoza ?
Neki su jučer kupovali na 8,5-9 i sada bi rado prodali na 9.5. Međutim mnogi su branili 11, a bilo je očito da će 11 pasti iz gornjih raloga.
Mnogi sada ovdje spominju 5 Kuna kao target, ja ga vidim na 6 .
Samo polako .

– gospon auuauuu zar vi stvarno vjerujete tim financijskim izvješćima koja su napisana u RH ???

– I love this game.
Pozdrav !

@Parica, hvala na željama, ali
ništa od toga. Upravo suprotno. Dok se TODEX pozitivno ne riješi ne ulazim više, ali navika promtranja i promišljanja, a sada bez tereta i očekivanja je tu.
Kroz ovaj primjer nam je Vlada objasnila da lažna financijska izvješća su pežaljna, najbolja društva na ZSE, kao Ledo ili Jamnica, nestanu iz vašeg vlasništva samo tako, preko noći, te kako kupovati bilo što ovdje kada je veći problem zakonodavstvo od poslavanja ciljane trvtke ?
Već imamo nemali broj društva na ZSE koje je mrak pojeo ili političke makinacije, samo tako, bez posljedica. Imate HANFU kao fikus, HNB ako modna agencija i Poreznu upravu da ganja srednji sloj platiša. Najveći problem je i dalje što niti jedno društvo u ovoj zemlji ne posluje po zakonu. Porezna uprava za svaki članak poreznog zakona ima i protučlanak, a koristi ih po potrebi ili nečijoj želji.

Mnogo laške i objektinije je bez interesa promatrati dionice, tako i VLEN.

Ako pritom znamo da Uljanik izlazi, a što govori da od dvidiende ni D, onda su očekivanja na cijenu dionice jasna ,

– nije vam ovo Todex gdje od dionica nećete vidjeti ni D.
– kad ste tako sigurni za tu dividendu zašto se ne bi kladili i zaradili dodatnih 100.000kn.
– samo da ste išta znali nikada ne bi te investirali 1 kunu u taj Todex.
– za vas, odnosno za vaš profil investitora ili investiranja najbolji izbor investiranja je banka s fiksnom kta., tu sigurno nećete pogriješiti, ali će te sigurno pogriješiti kod izbora valute.

– I love this game.
Pozdrav !

New Report

Close