VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@serislav
Postavljeno je tako da se puna količina vidi samo kad je pauza tj. od 12-12,10 i 5 minuta prije zatvaranja, a ostalo vrijeme je skrivena količina.
Sad se lijepo vidjelo od 12-12,10 da ima 19.687 komada na 10 kn i 24.110 komada na 10,20 kn.

Ignore: KressoM, delux

@serislav
Postavljeno je tako da se puna količina vidi samo kad je pauza tj. od 12-12,10 i 5 minuta prije zatvaranja, a ostalo vrijeme je skrivena količina.
Sad se lijepo vidjelo od 12-12,10 da ima 19.687 komada na 10 kn i 24.110 komada na 10,20 kn.

Baš pokušavam nešto takvo, na Agramu, pa ne ide. Ili ne znam.
Podučite me.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@serislav
Ne znam kako to funkcionira, samo sam to uočio. Pitaj brokera, on će valjda znati kako se to radi.

Ignore: KressoM, delux

Bilo vidljivo i na Agramu, ali @serislav očito nije gledao tih 10 minuta.

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

Bilo vidljivo i na Agramu, ali @serislav očito nije gledao tih 10 minuta.

Skužio sam.
To je ICEBERG nalog, znači vidljiv je samo dio.
Ali koja je to fora da se pokazuje u stankama kontinuirane trgovine? I zašto?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

“Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi …”

to ste mislili na pritisak prema dolje ili………..
neki su već prokockali i dividendu
ako bude
sreća da imam veću količinu novca
od prodanih na14-16
pa neće lako probiti 6 bez borbe
do tada se držite

Ništa, ako produži još prema dolje kupim još, ali da je smiješno ovo što se zbiva stvarno jest.

što se serislave tome čudiš? …. burza je u teškoj banani, skoro klinička smrt….i tako će potrajati bar dok se todex nagodba ne sklopi tj.do 10.07., a onda ide ljetna bonaca bez trgovanja….
kad sve to ukalkuiraš, trenutno nema smisla ništa kupovati na ZSE pa tako ni VLEN jer teško da će idućih mjeseci biti većih kupaca koji bi dizali cijenu, ali vidimo da ima većih prodavača pa bi cijena mogla još dolje, možda i na tih 6-7 koje neki prognoziraju

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

…danas na zatvaranju su vam bila 2 naloga:
– 1. 10,00Kn 19.687 dionica za 196.870Kn.
– 2. 10,20Kn 24.110 dionica za 245.922Kn.
– to nisu strašila, to su stvarni nalozi, oni će se takmičiti tko će prodati jeftinije, tako da se ne morate žuriti s kupnjom.
….

e da vidimo danas, nalozi su jutros tu i vidljivi svima, da li će netko 'odriješiti kesu'?
[/quote]

Hoćemo li danas na 9 Kn ?
Bilo bi šteta mahati tako velikim, a onda ga spremiti bez upotrebe.

U cijelom Crobexu uvjerljivo najbolje vođena firma najviše pada.
Hrvatsko tržište kapitala.
Totalna sramota.
A ono smeće od Đure koje ne vrijedi ni 3 kn se trži na 15. Dabogda nogu slomio onaj tko ga drži na toj razini.

A po čemu je ovo najbolje vođena firma?

Po dobiti, npm, padajućem dugu i sličnim bakračima.
Možda sam malo subjektivan, ali među boljima svakako.

New Report

Close