VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

investimire,
mislim da je problem taj što ovdje nismo imali vještaka da potvrdi vrijednost imovine (kao na THNK)
moramo vjerovati samo pred. uprave Aljoši

šala naravno

šok je ipak velik, neki ljudi su pogubli ozbiljne pare

a ova priča sa končarom nije baš atraktivna – ne zanim anjega brodogradnja, on hoće zemljišta u prvom redu do mora, to on hoće. a od brodgradnj eostat će ono što može servisirati lusuzn ejahte

pai lenac znas srvisirati jahte, zn alenac bilo što servisirati, samo pošaljite upit i doplovite do rijeke. ako končar dio svoj eflote bude dao tu servisirati, ili on ili njegovi partneri, pun ašaka brade. ili ako ga n ezanima, da proda nekom ozbiljnom npr mirovincu pa da mirvinac ulije svežeg novca

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

šok je ipak velik, neki ljudi su pogubli ozbiljne pare

a ova priča sa končarom nije baš atraktivna – ne zanim anjega brodogradnja, on hoće zemljišta u prvom redu do mora, to on hoće. a od brodgradnj eostat će ono što može servisirati lusuzn ejahte

pai lenac znas srvisirati jahte, zn alenac bilo što servisirati, samo pošaljite upit i doplovite do rijeke. ako končar dio svoj eflote bude dao tu servisirati, ili on ili njegovi partneri, pun ašaka brade. ili ako ga n ezanima, da proda nekom ozbiljnom npr mirovincu pa da mirvinac ulije svežeg novca

Koncar nema veze s Lencem.
Vjerovatnije je ovo s nekim drugim ulagacem.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Trenutno dva Amera u Lencu, a cijena roni ko da će sutra stečaj.
Šta li uradi politika i ovdje, ajme majko.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nema ovo veze toliko s politikom, koliko s prodavačima, na neku foru im je ova cijena okej
Što to oni vide a mi ne ?

Nema ovo veze toliko s politikom, koliko s prodavačima, na neku foru im je ova cijena okej

Pa cijela ZSE se urušava, očito je zavladao nekakav iracionalan strah od dionica i ljudi valjda žele keš na računu umjesto dionica.

Ignore: KressoM, delux

Iskreno, ne znam.
Valjda se boje da će doći Končar i firmu koja brutalno zarađuje i ima BVPS 15 kn delistirati i ponuditi 7-8 kn.
Međutim, to se neće dogoditi. Naprosto neće, postoje razlozi za to, već smo to žvakali.
Zato tvrdim da strada zbog politike, iliti općeg beznađa na burzi.
Što je isto bez veze jer je zapravo sve riješeno.
Samo ekipa na todexu kasno pali. Trebali su otpisati gubitke davnih dana i krenuti dalje, a ne godinu dana se nečemu nadati i sad se iskrcavati iz očaja.

Iskreno, ne znam.
Valjda se boje da će doći Končar i firmu koja brutalno zarađuje i ima BVPS 15 kn delistirati i ponuditi 7-8 kn.
Međutim, to se neće dogoditi. Naprosto neće, postoje razlozi za to, već smo to žvakali.
Samo ekipa na todexu kasno pali. Trebali su otpisati gubitke davnih dana i krenuti dalje, a ne godinu dana se nečemu nadati i sad se iskrcavati iz očaja.
[/quote]

Jel su to isti razlozi zakaj je Pevec delistiran s burze.
Vi Serislave nigdje ne vidite Modus operandi kako zahebati male dioničare.

Iskreno, ne znam.
[/quote]
opet ti, Serislave gledaš široko sliku.. politiku i to sve s Uljanikom, pusti sada to
ja samo pričam o prodavačima, zašto im je dobro po 10 kn
jučer je osvanuo nalog na 10,40 kn s 25.899 kom (imam screenshot) tik pred zatvaranje trgovanja
dakle, da je netko htio mogao ga je poklopiti
što će reći da netko izlazi i da ovom iskipavanju nije niti blizu kraj

Taj je strasilo. Vec neko vrijeme.
Pojavljuje je kad je otvaranje, uravnotezenje ili zatvaranje. I klisne. Prozirno.
A zbog sire slike je dionica tu gdje jest.
Kako slike ovdje tako i opce.

Haso
Tnpl nije mali dionicar. Ima nesto i u tome.

Evo ih opet, hehe.

sad su dva na radaru…

New Report

Close