VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po meni, kao što sam već skicirao, Končar je od danas već tu, a Tankerska je vani .

To ne bi bilo dobro…
[/quote]

Končaru bi.
[/quote]

Ništa od toga.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Uskoro ce se ovdje rasplesti.
Ocekujem izlazak Uljanika i ulazak nekog koga zanima dividendni prinos, tko god to bio.
Inace, nije mi draga mogucnost da Koncar sjedne ovdje, cisto zbog reputacije, ali kad pogledas recimo Medene mali uopce nisu lose prosli. Barem ne na Amdn. Dupla cijena od burzovne.
Na Hmdn je bilo losije, ali i tamo nije odstupalo od burzovne cijene. S obzirom na book i poslovanje nezadovoljnicima ce sud vjerovatno dosuditi vise.
Iako, last but not least, spurijus mi govori da zbog suradnje s US Navy do toga nece doci. Nije veleposlanik derao cipele bez veze.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kakva se uopce dividenda ocekuje prica se o raznim ciframa koja je najrealnija?

get rich or die tryin'

Po meni bi 1-1,2 kn mogla biti realna, sto daje 10% dividendnog prinosa na ovu cijenu.
Manje od toga nebi rekao, dok veca od toga je moguca.

odite malo u starije postove (kraj 2/18 i početak 03/18) napisao sam moja očekivanja za divku i zašto

Neće tu Končar ući, on je ruski igrač a takvima neće nato slati brodove na remont

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Konacno glas razuma.
Sve je to politika.
Hrvatskoj odgovara da dodje MW, a uskoro i neki razarac, mozda i nosac aviona.
Ostati bez toga da se ulizu ne znam kome bi bilo pucanje u nozni palac i to s najjacim saveznikom.
Tvrdim da veleposlanik nije dzaba krecio.

U Viktor Lenac stigao još jedan brod američke ratne mornarice

Lijepo.
Dok je Amera bit ce i para.

Očito su uhvatili dobru nišu s Amerika, svaki ostane na dodatnom poslu.

A “znalci” lupali po bidu zadnjih par dana..:D

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Lijepo.
Dok je Amera bit ce i para.
[/quote]

da imamo iole ozbiljniju državu, ovakve tvrtke i ovakve ljude bi nosili kao kap vode na dlanu. dalićka bi umjesto namještanja pslova svojim pajdašima mogla posjetiti lenac i narediti onim uhljebim au hboru da umesto baanja para u bunar, kreditiraju za promjenu neku tvrtku koj aima izglede to vratiti i još usto i zaraditi.
uz malo povoljnih kredita, ukidanja nepotreben biookracije i snižavanja troškova sva naša brodogradnj abi mogla uredno poslovati. ali ne, ajmo prvo oderati sve gradane porezima pa ond auhljebima i korumpirani šerifima podijeliti subvmecije i jamsva. tko je dobar rvat, taj dobije, tko nije, njemu šipak.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close