VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A cuj preuzeo je on i Amdn cijena je bila oko 50 kuna pa je dao ponudu po 100 kn tako da nemora biti lose

Po meni, kao što sam već skicirao, Končar je od danas već tu, a Tankerska je vani .

Pogledaj na Mojedionice.
Tankerska je vratila dionce sa skrbnickog i sad je opet br.1. Plus je stekla dodatnih 13 tisuca komada u odnosu na kolicinu sa skrbnickog.
Joe Amerikanac dobro zna koliko to vrijedi.
I prodavat ce samo debelo i masno.
A osim toga, i americki veleposlanik je dolje bio prije par tjedana. Ako to nije najjasnija poruka…
Uljanik je vec najavio prodaju svog dijela u sklopu rjesavanja dugova. Tipujem na institucionalne. Mozda grijesim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

kako ja vidim situaciju Tnpl je ovo dokapitalizirala po 10 kn davne 2011godine sad cisto sumnjam da ce prodavati iste po manjoj cijeni ili ili po 11kn istina doduse da su dobili i nesto dividende ali su izgubili na kamatnjaku koji su mogli dobiti za sve te godine

Njihov udio vrijedi 100 mil kn po nekoj realnoj cijeni. Recimo book value s ok poslovanjem. Nisu blesavi da rade gluposti sa svojom imovinom.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

po ovoj cijeni poprilicno sam siguran da Tnpl nece klati kravu radi snicle a i ova kupnja od 13k komada pokazuje sta misle o ovoj cijeni

Končar da bi bio bilo gdje treba najprije pokazati pare.

A on para ni za Uljanik nema. Ako će već Uljanik morati prodati udjel u Lencu, prodat će ga Tankerskoj, a oni će platiti cijenu koja je na burzi.

Al obzirom na dosadašnja iskustva, lažne oglase, pogrešne vlasničke strukture i druge ispade, vidi mi se da se bas ništa neće dogoditi i da sitni špekulanti opet crtaju nepostojeće, pa i nemoguce scenarije.

Upravo tako.
Ovdje je kljuc US Navy.
Sve ostalo je trla trla.

Po meni, kao što sam već skicirao, Končar je od danas već tu, a Tankerska je vani .

To ne bi bilo dobro…

Ignore: KressoM, delux

Netko se stavlja na 12.70 s 20.000 kom da prestraši publiku.
Prozirno ako znamo da je blokada na 11.xx.

Končar postaje najveći brodograditelj u Hrvatskoj

3.Maj izlazi znači van iz Uljanik grupe. Riječani se ne daju.
U to se i uklapa prodaja Uljanikovog dijela Lenca za sanaciju bar dijela dugova.
Onaj tko to kupi mora dati javnu ponudu.
Osim ako ne prodaju na burzi po sitno.

Serislave taj od 20 k stoji već neko vrijeme, samo se vidi jedino u režimu dražbe .

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

To ne bi bilo dobro…
[/quote]

Končaru bi.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close