VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno.
Možeš kako hoćeš.
Trenutno imamo P/E ispod 5.
A bit će što bude.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Znam.
Samo stavljam u kontekst cijenu i kvalitetu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

neće VLEN rasti osim ako ne počne rasti cijela ZSE, odnosno ako ZSE nastavi padati, padati će i VLEN.
to su burzovni zakoni spojenih posuda

Mislim da si u pravu. Barem generalno.
Naravno da neke vijesti mogu utjecati, ali ne mnogo.

Opet netko spusta odmah.

“Za poslove za koje Fincantieri treba hrvatska brodogradilišta ne treba kupovati škver”, kažu znalci u ovoj branši. Uljanik ima u svom portfelju i udjele u drugim poduzećima koje bi mogao prodati, primjerice najveći je pojedinačni dioničar u Viktoru Lencu, a u karlovačkom Adriadieselu s 28 posto udjela suvlasnik je s Dankom Konačrom, vlasnikom trogirskog brodogradilišta i vjerojatnim budućim strateškim partnerom u restrukturiranju.

Mora li Fincantieri kupiti riječki 3. maj da bi tamo gradio?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Opet netko spusta odmah.

Valjda si “prosijek pegla” na taj nacin!

http://www.seebiz.eu/brodotrogir-300-radnika-moglo-bi-ostati-bez-posla/ar-172799/

Znaci jednom kad presuse subvencije i Debeljak i Koncar pa-paaa.
S tim da ovaj prvi organizira konferenciju u Esplanadi u utorak s ciljem uvjeravanja vlasti kako je on strateski vazan i da mu daju jamstva.

http://www.seebiz.eu/brodotrogir-300-radnika-moglo-bi-ostati-bez-posla/ar-172799/

Znaci jednom kad presuse subvencije i Debeljak i Koncar pa-paaa.
S tim da ovaj prvi organizira konferenciju u Esplanadi u utorak s ciljem uvjeravanja vlasti kako je on strateski vazan i da mu daju jamstva.

Lako je dok si na državnoj cici…. zapuhuju neki drugi vjetrovi

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Sumnjam da će Končar kao većinski Uljanika pasivno gledati Lenac. Da li će u prodaju ili podebljavanje dionica da pretekne Tankersku ?

Pitanje je sta Tnpl smjera sa svojim dionicama i cijena po kojoj je Interkapital stekao dionice ili su isti pitanje nekog repoa ali Tnpl nema problema sa likvidnosti pa nevidim zasto bi ih prodavao za bud zasto uh sve je moguce

Po meni, kao što sam već skicirao, Končar je od danas već tu, a Tankerska je vani .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close