VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da su zaista drhtave ručice prodavale, ponukani onom (pod navodnicima) prodajom TNPL
prodaja ispod 11 kn presušila?

izgleda da su zaista drhtave ručice prodavale, ponukani onom (pod navodnicima) prodajom TNPL

Ali zato kupnja nije.
Meni se cini da su ljudi poceli razmisljati o izvjescima i divki radije nego o babskim pricama.
Barem neke cure iz top10.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Davno prije FI sam napisao da bih bio sa 0,60kn zadovoljan… al sad su apetiti porasli, tako da opravdano ocekujem vecu dividendu. Sto mislite jel cca 1,50kn preveliko moje ocekivanje?

Davno prije FI sam napisao da bih bio sa 0,60kn zadovoljan… al sad su apetiti porasli, tako da opravdano ocekujem vecu dividendu. Sto mislite jel cca 1,50kn preveliko moje ocekivanje?

S obzirom na dobit, nije.
Ali nikad nista nije sigurno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

TNPL ostala bez 24,99% koje su vjerovatno rezervirane ili već prodane za budućeg
potencijalnog preuzimatelja .
Uljanik u predstećajnoj rekononstrukciji je gladan svake kune.I oni bi trebali prodati svojih 34,67%.
Iako ne moraju prodati ništa već bi novi strateški partner u Uljaniku dobio i 3.maj i i VLEN ako ga želi.
I zato treba pratiti i tromjesječni prosjek koji u ovom trenutku iznosi nešto preko 12 kn,sa tendencijom pada
prema 11 jer svakog dana tromjesečni prosjek pada, s obzirom da svakog dana izlaze prometi sa većim cijenama u ulaze novi sa nižim tj.po cca 11 kn.
Ne znam tko je ovo rušio na 11,ali hvala mu.Smatram da to nisu bile slabe ručice,već udruženi malo veći špekulanti sa ciljem da se nakrcaju niže.Izgleda da im plan nije uspio.

Ali zato kupnja nije.
Meni se cini da su ljudi poceli razmisljati o izvjescima i divki radije nego o babskim pricama.
Barem neke cure iz top10.
[/quote]

Što hoćeš reći? Da prije nisu razmišljale?

Ne volim da mi netko govori kod ulaganja da ne razmišljam a još manje da ulažem na temelju ženskih tračeva.
Dečki znaju pročitati izvješće isto kao i cure, makar je ništ koristi.

Naročito netko tko još uvijek ulaže na ZSE bez obzira na promet i falsficirana odnosno nepotpuna izvješća.

Intenzivno radimo na prodaji dijela imovine Uljanika d.d., rekao je Rossanda, ističući kako će se to iskoristiti za »3. maj«, koji u knjizi narudžaba ima pet brodova. Po podacima iznesenim u raspravi, dug Uljanika »3. maju« je oko 520 milijuna kuna ”

Ovo može biti samo prodaja dionica Lenca .

samo… 5.829.785 komada, da ih proda i po 10 kuna, neće mu namiriti dug prema 3.Maju

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Ovo je danas:

RIJEKA – Novi američki veleposlanik Robert Kohorst posjetit će Brodogradilište Viktor Lenac i posadu američkog ratnog broda USNS Trenton, koji je u tom brodogradilištu na remontu (9,45 sati Brodogradilište Viktor Lenac, Martinšćica bb).

"

Intenzivno radimo na prodaji dijela imovine Uljanika d.d., rekao je Rossanda, ističući kako će se to iskoristiti za »3. maj«, koji u knjizi narudžaba ima pet brodova. Po podacima iznesenim u raspravi, dug Uljanika »3. maju« je oko 520 milijuna kuna "

Ovo može biti samo prodaja dionica Lenca .

Veoma ste u krivu. To sto uljnaik misli prodati imovinu, odnosi s eprvestveno na zemljišta uz obalu – to ima cijenu i može s eodmahunovčiti.

Možda budu prodači i lenac, dapače, to bi bilo odlično, jer lenac nema što doboti od uljanika, bilo koji normalan nvi vasnik bi bio odlična vijest. – pod normalan milsim sa dobrom bilancom i dobrim ugledom u svijetu biznisa.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Koliko je meni poznato, zemljište na kojem se nalazi Uljanik je državno u koncesiji Uljanika, a dodatno postoje bankovna založna prava

Naravno da će prodati dionice Lenca.
Samo je bitno na koji način, kome i za koliko.
Ako ide natječajem tko da više onda super.
Ako ide direktnom pogodbom nekim lopinama onda koma.
Ovo drugo nadam se ne jer EU gleda.

najlaske sta se moze unovciti i imovina koju ima je Lenac a Uljaniku ce trebati svaka lipa novca zato mislim da vec imaju kupca ali bi ovo mogli meziti i MF a mozda i Ameri

New Report

Close