VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni nekako izgleda da je nwtko treci bacio oko na Vlen, ako Tnpl prodaje taj netko vjerojatno lagano skuplja, a Uljanik u problemima i puno je logicnije da on prodaje…ili Tnpl ne zeli puno platiti za Uljanikov dio pa svoje dionice koristi za stopanje

Da netko skuplja cijena bi bila barem ista ako ne i veća.
Teško da netko skuplja, a cijena pada.

Meni nekako izgleda da je nwtko treci bacio oko na Vlen, ako Tnpl prodaje taj netko vjerojatno lagano skuplja, a Uljanik u problemima i puno je logicnije da on prodaje…ili Tnpl ne zeli puno platiti za Uljanikov dio pa svoje dionice koristi za stopanje

[/quote]
Prodaja po meni dogovorna se vrtila oko 11 kn, odgovore na ta pitanja vjerojatno ima samo Tnpl

VLEN u crobiju plus divka koja će na ovu cijenu biti minimum 10% Pa koja dijonica (osim JDGT) to ima??

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Gledam ja kojim čudo ovo raste, a ono PoAskuBidu trejda
Dao bi se kladiti kako ZABA, ADRS, PODR, ATGR, HT….. isplaćuju dividendu iz Crobexa ?

Ovdje će se prašiti jer će dividend yield biti najveći od svih sastavnica crobexa. u teška vremena se takve prilike cijene i nipošto se ne trejda.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

[/quote]
Prodaja po meni dogovorna se vrtila oko 11 kn, odgovore na ta pitanja vjerojatno ima samo Tnpl
[/quote]
Čim je malo digla glava zatuklo je nazad na 11.

Netko ocito prodaje, medjutim isto tako netko ocito ulai i ne namjerava stati.
Cudno mi je samo da se jos nije pojavio u top 10

Netko ocito prodaje, medjutim isto tako netko ocito ulazi i ne namjerava stati.

Da li želite reći da ako netko prodaje da je uvjet da netko to isto i kupi…ili jedno može bez drugoga? Ili zavisno od situacije? Zbunjen sam sad….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

🙂

Pa, bolje receno, ima dovoljno kupaca da zadovolji prodaju.

Eto, jel sad malo bolje

Lopina

Ovdje jedan kvalitetan investitor moze napraviti dar mar, jasno bi mi bilo odtzavanje na 21, ali na 11 je malo teze

Pitanje je samo koliko ovaj što tuče po 11 ima još municije. Vjerujem da će dionica poletjeti iznad 12 pa i više čim se ovaj potroši…

VLEN kao blue chip? ha, tko zna….

New Report

Close