Nakon ulaska VLEN-a u CROBEX, a prije toga teški dropdown cijene (koji je trenutno na djelu)…oporavak VLEN će biti brz, a i CROBEX će brže rasti s takvim raspletom događaja.
Žalosno je da itko prodaje dionicu koja ti je P/E = 6 (sad već i bliže P/E=5) radi siće koju će time dobiti.
Nevjerojatno je što rade!!!
Osobno ulazim i dalje u VLEN…malo po malo…
P.S. Ovo nije poziv za kupnju/prodaju, nego isključivo moje osobno mišljenje.
Nakon ulaska VLEN-a u CROBEX, a prije toga teški dropdown cijene (koji je trenutno na djelu)…oporavak VLEN će biti brz
maštati nije baš korisno, ali je barem ugodno dok traje
Nakon ulaska VLEN-a u CROBEX, a prije toga teški dropdown cijene (koji je trenutno na djelu)…oporavak VLEN će biti brz
[/quote]
U potpunosti se slažem: mišljenje= maštanje=nadanje. 🙂
Jedino što u prilog ovom maštanju mogu reći je da poslovni rezultat to i opravdava. 🙂
[/quote]
Jedino što u prilog ovom maštanju mogu reći je da poslovni rezultat to i opravdava. 🙂
[/quote]
slažem se da poslovanje za 2017. opravdava ovu cijenu, no pravo pitanje je hoće li je opravdati i poslovanje u 2018.?
Ako je marža na Ameru 7%, a inače neka je od 3 do 6%, ovisno o projektu, uzmite za trećinu manju realizaciju ove godine i dobijete kolika bi trebala biti dobit u ovoj gluhoj godini.
A dvije zaredom se ne spajaju.
[/quote]
[/quote]
slažem se da poslovanje za 2017. opravdava ovu cijenu, no pravo pitanje je hoće li je opravdati i poslovanje u 2018.?
[/quote]
Ako si burek majstor onda ćeš gledati samo 2018. godinu,
a ako imaš malo više znanja u glavi onda moraš razmišljati i o 2019. koja će po svim najavama biti jako jako dobra.
Ali i 2018. može jako dobro završiti,
a i kroz par mjeseci nam dolazi i najvjerojatnije rekordna dividenda.
Završio sam svoj dokup,
prosjek mi je jako dobar i prije par mjeseci sam mislio da o takvom ulazu na ovim razinama mogu samo sanjati…
Sada čekam kraj 2019. tj.početak 2020. pa ću vidjeti što dalje.
Lp
Vidim da kupnja daje dobru potporu, a isao bi izlazak i na malo manjim vrijednostima.
samo da se izmaknu ova dva beka i centar dok prodaju što imaju i mogli bi se lagano povući ispod 10
lijepo je kada ima optimista da se ima kome prodati ovdje samo dividenda može malo pokrenuti stvari
inače što se posla tiče nema još ništa na vidiku ni iz Amerike ni iz Rusije
ostalo mi još samo 200 kom danas riješio 1240
s tim čekam novi posao
U izvještaju lijepo piše da značajnija ugradnja BWTS sistema kreće od 2019-te godine….Da ove godine ne zarade ni kunu imaju lijep prosjek sa rezultatom od 2017-te a 2019-ta bi mogla bit game changer na duži rok….
smiješno je pričati o očekivanjima u 2019. na jednoj banana burzi kakva je postala ZSE i gdje se dobri rezultati odražavaju na cijenu dionice max 30 minuta, a onda burekđije krenu s rasprodajom.
sve te vijesti, analize, formule – na ZSE to sve vrijedi 0 bodova, priznali mi to sebi ili ne