bio sam predvido do 100 milja i dobit od 6 milja. aljoša me prešišao
taman lijepo malo podcieniš rezultat i dode kao kec na jedanaestu. aljoša, sjedi 5.
E sad….dobit kao za 2017. godinu je jedna (odlična) priča, a pozitivan rezultat za 2018., koji može biti i svega 10% prošlogodišnje dobiti, je neka sasvim druga.
…vjerujem da ćemo i 2018. godinu, unatoč svim izazovima, uspješno privesti kraju. To u mom rječniku znači – pozitivan neto rezultat, – zaključio je Aljoša Pavelin…
E sad….dobit kao za 2017. godinu je jedna (odlična) priča, a pozitivan rezultat za 2018., koji može biti i svega 10% prošlogodišnje dobiti, je neka sasvim druga.
[/quote]
Moguće je i to, ali mislim da tako malo opet ne.
Ipak idu 3-4 BWTS, 2-3 scrubbera te redovni poslovi na par Amera, s ipak nešto većom maržicom nego kod običnih brodara.
Međutim, stoji to da se treba promatrati sve.
Ovdje je igra 2019 pa nadalje, BWTS i Ameri opet.
2018 je samo da regularno prođe i da isplate neku divku.
Eh da, i da uđe u Crobex za koji tjedan.
…vjerujem da ćemo i 2018. godinu, unatoč svim izazovima, uspješno privesti kraju. To u mom rječniku znači – pozitivan neto rezultat, – zaključio je Aljoša Pavelin…
[/quote]
Da, ali jako dobre najave za 2019. s tim da se očekuju i jako dobri rezultati za 2019. je neka sasvim treća priča od tvoje druge priče.
Lp
Nakrcao sam se Lencom po 11,4 prosječno, ne mogu vjerovati da mi je to uspjelo nakon ovakvog FI… Tko želi jahati po valovima Todexa sretno, ja sam se već s ovim usrećio…
lijepo je imati poriv da se sreća podjeli s drugima
ja sam dosta prodao
i mogu reći da nisam nesretan zbog toga
Svaka čast Lencu na izvanrednom rezultatu,
moram priznat da je iznad svih mojih očekivanja.
Očekujem divku od minimalno 1 kn, realno po meni oko 1,30 kn. Ali s obzirom na stanje u Uljaniku moguće i blizu 2 kn. Slatke brige.
Lp
Čini se uz JANAF, ADPL imamo i tvrtku koja ima strašan potencijal, a rezultati sve potvrđuju.
[/quote]
Da, ali jako dobre najave za 2019. s tim da se očekuju i jako dobri rezultati za 2019. je neka sasvim treća priča od tvoje druge priče.
Lp
[/quote]
Da, za 2019., ali do koje je još skoro godina dana, a najprije treba treba proživjeti 2018., dočekati bitno lošija FI za 2018. nego su bila u 2017., a tek onda će se vidjeti što će biti u 2019.
U takvom razvoju događaja teško da ima prostora za znatniji rast dionice s ovih razina, osim kratkotrajno kad (ako) izađe info o dividendi i to je to pa bi mnogi mogli ovdje izlaziti iz pozicija.
Vele iz Lenca da nemaju ugovorenih poslova u ovoj godini? Kako to???
Ima regularnih poslova plus BWTS i scrubberi.
Nema poslova konverzije. Zasad. To je inače najveća lova, uz velike Amere.
Ako uleti konverzija ove godine, a plan je jedna godišnje, onda jupiiii.
Ako ne nikom ništa. Cijena će se po meni motati tu negdje osim ako se cijelo tržište ne razbudi.
Kolega filip70 špekulira s divkom od 1.30 do čak 2 kn jer ovima iz Uljanika trebaju pare.
Ja nisam upućen u to pa ne znam reći.