VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VLEN (Brodogradilište Viktor Lenac d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne zavaravajmo se, uteg je i situacija s Uljanikom.
No međutim, poslovanje je ovdje takvo da bi stvarno apsolutni luđak klao kokoš koja nosi zlatna jaja.
I to de facto bez ulaganja izvana. Stvar vozi sama od sebe, radi pare, samnjuje dug, povećava book.
Fantastično.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Možda bude neke bolje reakcije postupno u narednim danima, dok se istresu ovi nervozni na asku koji bi se vrlo brzo mogli češati iza uha.

Ovo netko veći koristi povećanu likvidnost da uvalja… čudo neviđeno. Entuzijazam će se ispuhati i opet ocat.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Amortizacija bilo kakve euforije. Eutanazija polagana 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nemam ništa protiv.
Naprosto bez 15-20 mil kn dnevnog prometa barem ne može ništa podići ni Veli Jože.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Tako se i ja mislim. 15-20 miliona mora biti minmum neki. Sve iznad bili bi na konju. Sad smo s magarca pali na ježa.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

I 10 milijuna možemo sanjati do jeseni, tak da ovo sa 15 do 20 je teška, vrlo teška utopija.

Tocno.
Samo smo naveli nuzan uvjet.

Inace, u izvjescu pise da se ocekuje zdrav pozitivan rezultat i ove godine, znaci bar nekoliko milijuna dobit, na suho.
A ako uleti neka konverzija onda mnogo vise.

Oh, ova burza je postala prejadna.

ovo FI poslužilo je samo da se dio trejdera iskrca, cijena se jedva drži iznad 11 kn i pitanje je koliko će još?

da, serislave i ja sam to primijetio.. odgoda BWTS za 2019. iako će i ove godine biti sporadičnih ugradnji
međutoa je g. Pavelin dokazao da može voziti i ‘na suho’ 😉

bitno da nam se kapital ne osipa kao na većini drugih dionica

New Report

Close